.

.

Original AR836 Digital Anemometru Portabil Digital Viteza Vântului Metru 0.3~45m/s

Original AR836 Digital Anemometru Portabil Digital Viteza Vântului Metru 0.3~45m/s

RON 134.00

Bunuri
Es accesible al encargo


AR836 Digital Anemometru Portabil Digital Viteza Vântului Metru 0.3~45m/s
CARACTERISTICI :
Un anemometru este un dispozitiv folosit pentru măsurarea vitezei vântului, și este o comună stație meteo instrument. "Anemos", care înseamnă vânt, și este folosit pentru a descrie orice viteza aerului instrument de măsurare utilizate în meteorologie sau aerodinamica.
Anemometre sunt utilizate pe scară largă în diferite domenii, cum ar fi de încălzire, ventilație, aer condiționat, protecția mediului, conservarea energiei monitorizare, meteorologie, agricultură, frigorifice, de uscare, de muncă health survey, atelier de lucru curat, fibre chimice și textile, diverse aspecte ale vântului de laborator, gamă largă de scopuri.
CAIETUL de sarcini :
Punct De Măsurare
0.3~45m/s
Precizia de Temperatura
3% + 0.1 dgt
Viteza Aerului Unitate
m/s,Ft/min,Noduri,km/h,Mph
Vântul Gama De Volum
-
Max/Min Viteza Aerului
De măsurare
Mediu Și Curent De Aer
De Măsurare A Vitezei
De Măsurare A Temperaturii
Gama
0~45 C
Precizia de Temperatura
2 C
C /F Selecție
Iluminarea Ecranului
Indicator Baterie Descărcată
Date Funcție Hold
Rezoluție
0,1 m/s 0,2 C
USB Transmisie
-
Magazin De Date
-
Auto Power Off
AMBALARE INFORMAȚII :
Putere
Baterie 9 V
Produs Net În Greutate
708g
Dimensiune Produs
170*160*49mm
Ambalare
Cutie Cadou

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.
2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
3. De remarcat : La cumpărător în Brazilia / Argentina , Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. atunci când scopul pentru noi; Pentru cumparatori rusă, ar trebui să fie oferit Numele Complet al destinatarului, în plus, dacă numele companiei nu este disponibil si doar pentru afaceri personale, coletul va fi avut de a livra de către EMS NUMAI în Rusia.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aliexpress!

Proprietățile

Nume De Brand:
senzor inteligent
Numărul De Model:
AR836
Punct De Măsurare:
0.3~45m/s
Precizia de temperatura:
-/+3% + 0.1 dgt
Viteza Aerului Unitate:
m/s,Ft/min,Noduri,km/h,Mph
Interval Măsurare Temperatură:
0~45C

Cele mai bune oferte din categorie