.

.

TIROL 7 Pin Tractarea rulotelor Vehicul Lumina Electrica, Tester de Diagnosticare Plug & Conexiune Socket T22773a Transport Gratuit

TIROL 7 Pin Tractarea rulotelor Vehicul Lumina Electrica, Tester de Diagnosticare Plug & Conexiune Socket T22773a

RON 39.60

Bunuri
Es accesible al encargo

(Dimensiunea de un fante nu este stabilă) în condiții de Siguranță și de încredere, performanță, design rezonabil.
NB Dacă mașina este echipată cu un electric foglight o întrerupere a releului.
Plata
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Contact prost
Vezi Stânga
2
Nici unul dintre Led-uri lumina
Masa firului deteriorat sau toate becurile defecte. Comuta pe mâna stângă indicator (după trecerea pe ignation cheie).
Termeni și politici
De rambursare și de Garanție
Dacă elementul este deteriorat în timpul de livrare sau defecțiune în timpul utilizării normale sau ați primit un element greșit, va fi oferit pentru o revenire. Apăsați butonul galben de pe partea de tester. Dar avem alte discount exprima la fel de bine.
Feedback-ul
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, dacă aveți orice problemă!. 2 pot fi utilizate fie pentru un avertisment foglamp sau permanent 12 V conexiune. Coletul va fi trimis la adresa de Aliexpress confirmat adresa.
Vă rugăm să rețineți că toate produsele defecte trebuie returnate în termen de 1 lună (30 de zile) de la data de achiziționat pentru schimb sau de restituire. Atenție : pin-ul nr.
*Comanda va fi anulată în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare. Apăsați butonul galben de pe partea de tester.
Vezi mai jos tabelul pentru eventualele probleme :
Problema
Trailer
Masina( apăsând butonul galben)
1
Unele Led-uri nu se aprinde
Firul deteriorat sau bec defect. Repetați pașii 1 și 2 pentru mâna dreaptă indicator, rearlight, foglight și semafoare. În cazul în care cablajul este bun, toate Led-urile se aprind.
Vezi Stânga
3
Unul sau mai multe Led-uri sunt slabe sau twinkle
Firul deteriorat sau contacte murdare în plug. Colet pierdut sau nu livrate, care este cauzată de greșit adresa/codul poștal/receptor numele nu va fi responsabil de către vânzător. Cruce cu fante de dimensiuni este mai ușor de controlat. Dacă nu, mâna stângă indicator cablajul este defect/rupt. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în starea inițială și de ambalare pentru a noastră China biroul de la lui/ei propriile costuri de post-pagina. Costul de transport include taxa de manipulare, ambalare taxă și taxa de livrare. Dacă aveți nevoie de mai jos serviciu, vă rugăm să ne anunțați
2. Acest tester indica rapid dacă un eșec referă la cablurile din masina sau cablajul remorcii. Dacă coletul NU ajunge după 40 de zile, vă rugăm să ne anunțați și vom verifica pentru tine. Pentru en-gros cerință, vă rugăm să ne anunțați și vă vom oferi cel mai bun pret! În mod normal, toate elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata este confirmat (week-end și de sărbătoare sunt excluse). Verifica bateria tester.
Firul deteriorat sau contacte murdare în priză
4
Toate Led-urile sunt slabe sau twinkle
Masa firului deteriorat. Verifica bateria tester.
Cu un +/- 4 m cablu de extensie, puteți testa funcțiile de formă scaunul șoferului mai ușor. : T22773
Dimensiune : 20x5x4cm
Greutate : 170g
Material : ABS+ cupru
Certificare : CE, ROHS, PAH
Cupru ac : Hpb58-2, Hpb59-1
Culoare : Negru
Caracteristici : Remorca Tester pentru 7 pini plug-and-socket de conexiune
Descriere Produs
Tester pentru 7-pini plug-and-socket de conexiune
Acest tester are o parte pentru a se conecta la 7-pini mufă de un trailer și o altă parte să se conecteze la 7-pini soclu de o mașină.
Detalii produs & Produs specificul
Tip De Element : Instrumente De Diagnosticare
Nume Produs : Remorcă Tester
Locul de Origine : Ningbo, China (Continentală)
Nume De Brand : Tirol
Articol NR.
Vezi Stânga
5
Luminile remorcii nu lumina de la Led-uri face
Scurtcircuit în cablaj remorcă.
Cumpărătorul Notificare vă Rugăm să faceți clic pe CONTACT ACUM și să ne lase un mesaj, atunci când aveți nevoie specifica de culoare/dimensiune/etc. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de plasarea comenzii.
Trailer (care poate fi, de asemenea, o caravană sau suport bicicletă) Pune dopul la conexiunea de tester. Acesta trebuie să fie testat cu un 21 wattbulb. În cazul în care cablajul este bun, toate Led-urile se aprind. box adresa NU este acceptabil. Abil aspectul, convenabil de utilizare. în funcție de fiecare LED este (conform iso 1724) : mâna stângă indicator (galben); foglight sau 12 V (albastru); masa (alb); mâna dreaptă indicator (verde); dreptul de rearlight (maro); stânga lumină de frână (roșu); stânga rearlight (negru). Dacă elementul a obține pierdut în timpul transportului, cu scrisoare recomandată, vă rugăm să permită pentru acordarea de post office. LED-ul corespunzător trebuie să lumineze cu aceeași frecvență. Daca un LED nu se aprinde, este pentru că telegrafic este defect. Noi facem cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.

Proprietățile

Tip De Element:
Trailer
Articol Greutate:
0.17kg
Caracteristici Speciale:
Trailer Tester pentru 7 pini plug-and-socket de conexiune
Tip De Material:
ABS+CUPRU
Element De Lungime:
20cm
Înălțime Element:
4cm
Lățime Produs:
5cm
Numele Modelului:
T22773
Nume De Brand:
Tirol

Cele mai bune oferte din categorie