.

.

Tigara electronica Joyetech eGo-ul AIO 1500mAh Toate Într-un singur Kit de 2 ml 0.6 ohm Vaporizator cu AIO Silicon Caz Acoperire Original

Tigara electronica Joyetech eGo-ul AIO 1500mAh Toate Într-un singur Kit de 2 ml 0.6 ohm Vaporizator cu AIO

RON 58.58

Bunuri
Es accesible al encargo


Joyetech EGo-ul AIO Quick Starter Kit cu BF mai multe bobine 0.6 ohm +husa silicon cover
Joyetech e Go-ul AIO Rapid Kit, cele mai recente AIO stil dispozitiv de la Joyetech, lider de brand de Tigari Electronice. Acesta este prezentat cu 1500m Ah baterie si 2 ml de e-Suc de capacitate, care pot oferi cantitate mare de vapori și gust pur. Sale inovatoare anti-scurgeri de structură și de blocare împotriva accesului copiilor oferă simplu și eficient vaping. Bucurați-vă de vaping călătorie de la Joyetech e Go-ul AIO kit! Cu mai multe pack (5pieces) bobine si o carcasa de silicon pentru tine! Caracteristici : E-lichid cu LED de iluminare cu 7 culori schimbătoare de 2 ml de e-suc de capacitate și de 1500m Ah baterie de capacitate Inovatoare scurgere dovada tehnologie în Primul rând împotriva accesului copiilor rezervor sistem de blocare caietul de sarcini : Dimensiune : 19mm (D) x118mm (L) e-suc Capacitate : 2ml capacitate Baterie 1500m Ah Rezistență : 0.6 ohm (15 - 28 W) Culori : Negru, Negru/Gri, Negru/Alb, Rosu/Alb,Argint Conținutul Pachetului 1 x Joyetech e Go-ul AIO Corpul 2 x BF SS316-0.6 ohm cap 5x BF SS316-0.6 ohm cap 1x husa silicon cover pentru ego-ul aio 1 x spirala de Plastic 1 x mustiuc Clar purtător de cuvânt 1 x cablu USB 1 x Manual de Pornire Rapidă 1 x Card de Avertizare Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Opertion Ghid : Power on si off : apăsați butonul de 5 ori în succesiune rapidă, butonul va lumina intermitent de 5 ori pentru a indica e Go-ul AIO este deja de utilizare. În același mod, acesta va fi oprit după 5 prese. Vaping : apăsați butonul și de a inhala sau vape. Atunci când butonul este apăsat, butonul de lumină va fi mai departe. Schimbare de culoare LED-uri : apăsați Lung butonul de foc de sub curentul de stare, puteți schimba culoarea sau opri. Atomizor de Înlocuire : Cu blocare împotriva accesului copiilor, apăsați pe capac pentru a deșuruba atomizor pac, atomizor este situat pe capac, trebuie doar să desurubati-l și înlocuiți și curat. Opriți sau shift indica lightv : În power-starea oprit, apăsați lung butonul de foc până când indicatorul luminos este aprins, apoi apăsați butonul pentru a schimba între culoarea de Roșu, galben, verde, albastru, indigo, alb, violet sau lumina - off. De ajustare a fluxului de aer : Rotirea inelului de pe atomizor sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic pentru a regla debitul de aer. Debitul de aer va fi mai mare atunci când ambele semne se potrivesc cu fiecare alte. e-Suc de umplere : Apăsați capacul pentru a deșuruba atomizor capac, apoi se injectează lichidul direct în arcuită slot care este de 2 e-suc de capacitate. Notă :
(1). Vă rugăm să nu umpleți dincolo de marcajul max, pentru a evita overflow atunci când reasambla.
(2). Vă rugăm să se scurgă câteva picături de e-suc de la cap atomizor înainte de prima utilizare, pentru a evita dry burn. Pentru Sfaturi nu vine cu e-lichide. Tu trebuie să cumpere separat. Joyetech e Go-ul AIO e bobina este compatibil cu CUBIS. Poti cumpara BF Înlocuirea bobinei. Vă sugerăm să utilizați 0.6 ohm BF SS bobina cu e Go-ul AIO. Puteți folosi, de asemenea, RBA cap cu e Go-ul AIO. Vă rugăm să DIY 0.6 ohm pentru a lucra cu e Go-ul AIO.

Proprietățile

Firmware Upgradabil:
No
ecran de afișare:
No
Model Compatibil:
AIO kit
Numărul De Model:
eGo-ul Kit+ BF Bobine 0.6+capac de silicon
Tip:
EGO-ul
Material:
Metal
Încărcător USB:
Da
Nume De Brand:
JOYETECH
Tip:
Joyetech ego-ul AIO Rapid KIT
culoare:
Negru, Argintiu, Negru/Argintiu, Negru/Gri, Rosu/Alb
Greutate netă:
172G
Dimensiune:
19mm (D) x118mm (L)
Capacitate Lichid:
2ml
Capacitatea Bateriei:
1500mAh
Rezistenta:
0.6 ohm (15 - 28W)
Bobine De Cantitate:
7 piese în total

Cele mai bune oferte din categorie