.

.

Un nou, de 7 inch AT070TN83 V. 1 ecran LCD

Un nou, de 7 inch AT070TN83 V. 1 ecran LCD

RON 92.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Vă rugăm să acorde o atenție la pro :
Prețul de confirmare : magazin de mărfuri prețurile pentru achiziționarea de cantitatea de factori de piață, și de a schimba din timp în timp, pro fotografiat înainte și după magazin confirmare anchetă, și apoi fotografiate produsele.
Confirmare livrare : ecran LCD pentru produse fragile, înainte de expediere magazin pentru a testa intact, în strictă conformitate cu LCD standard corespunzător pachetului complet, sigur, nici o problemă după inserați codul etichetei și a stoca biblioteca, emise de firma de curierat pro selectate. (implicit SF express)
Confirmare de primire : produse fragile, ar trebui să fie verificate înainte de a semna , Trebuie să atunci când curier fața deschis pachetul cu atenție a verifica dacă produsul este deteriorat, dacă deteriorat, vă rugăm să contactați imediat la magazin, cum ar fi după primirea și încalcă o problema, nu se află sub garanție.
Customer service : confirma produsul este primit, vă rugăm să testați în două zile, vă rugăm să nu rupe magazin atunci când testarea folio eticheta ruptă de securitate, deoarece semna pentru două zile după ce testul este finalizat, mai mult de-a treia zile (inclusiv a treia zile) din acest magazin nu este responsabil pentru.
Vă mulțumim pentru cooperare, vă urez spor la cumpărături!
Dacă ceva nu merge, Internetul nu poate contacta, vă rugăm să sunați direct!!
Contact : frunze
Număr de Contact 15989558067
Adresa de Contact : Orașul Shenzhen, Futian District Huaqiang de Nord, Zhenhua Drum, gaokede electronice de comercializare a cotelor center 42002

Proprietățile

Nume De Brand:
lanjuu
Tip De Produs:
Tableta LCD

Cele mai bune oferte din categorie