.

.

rezistent la apa cutie de control buton comuta stația de SAL(LA68H-D XAL)-D164 roșu pentru oprire de urgență de ciuperci cu arc de revenire

rezistent la apa cutie de control buton comuta stația de SAL(LA68H-D XAL)-D164 roșu pentru oprire de urgență

RON 13.98

Bunuri
Es accesible al encargo

Caracteristici Generale
Structura de design de la buton cutie corespunde cu siguranță atestat de standard național și European CE, buton este produs și de testare în conformitate cu IEC947 și EN60947, și CCC naționale GB14048.5-2001 standarde
LA68 H-seria B buton cutie este utilizat pe scară largă în mașini, echipamente electrice, puterea de comunicare, domeniul de automatizare și etc, funcționează, de asemenea, în vas, metalurgie, industria chimică, aeronave, trafic feroviar, poluarea de tratare a apei, clădiri și etc. ne puteți schimba la fel de cutie de conexiuni, locale, cutie de control, iluminat de control de cabinet după cum este necesar de către utilizator.
Descriere produs
Materialul poate fi armat inflamabile dovada ABS sau PC, grad de protecție de până la IP65 cu knock-out facilitate.
Notă : putem oferi mai multe accesorii pentru tine de a face caseta mai potrivite pentru cerințele dumneavoastră, de asemenea, putem adăuga cârlig de montare. Suntem furnizor pentru cerințele dumneavoastră speciale.
Despre contact : NO=Normal deschis contact (Contactul este OPRIT atunci când nu funcționează.), NC=Normal aproape de contact (Contact este atunci când nu funcționează.) Despre Exprime opțiunea : 1.) China a Înregistrat Mail, Posta sau Ali Express Standard de Transport maritim, cele mai multe țări vor sosit coletul in10-25 zile lucrătoare. ·China EMS ,DHL,FEDEX ,TNT, etc. Cele mai multe țări vor sosit coletul in7-15 zile lucrătoare. ·Timpul de livrare depinde de distanța de transport și de condițiile meteorologice și de grevă sau de alți factori.Acești factori sunt dincolo de controlul companiei de logistică. Confruntați cu aceste cazuri de livrare a coletelor timp va fi întârziată, specifice din motive de întârziere, puteți să ne contactați pentru a vă ajuta să verificați. Vă rugăm să înțelegeți! Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta! 2.) Trebuie să-ți cunoști politica fiscală a țării înainte de a cumpăra. Import taxe și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Dacă aveți nevoie pentru a evita în mod rezonabil o parte din costuri, ne puteți spune planul de achiziții. 3.) Toate produsele vor fi în timpul normal de livrare în termen de 2-4 zile lucrătoare, desigur, există circumstanțe speciale, cum ar fi sărbătorile legale speciale sau personalizate de produse, timpul de livrare va fi extins. 4.) Adresa de livrare putem primi doar de la Aliexpress. Înainte de a plăti, asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Nu am modifica cumparatorului, adresa de livrare permisiuni, dacă veți găsi adresa de livrare este greșit, vă rugăm să anulați comanda, de a modifica adresa de livrare și să restabilească ordinea.

Proprietățile

Tip De Element:
Switch-uri
certificare:
CQC,CE,CCC
Caracteristici:
roșu pentru oprire de urgență de ciuperci cu arc de revenire
Material:
Plastic
curent:
5A
Nume De Brand:
SANLICO
Tip Comutator:
Comutator Buton
Numărul De Model:
SAL(LA68H-D)-D164
Garanție:
În funcție de situație pentru a determina

Cele mai bune oferte din categorie