.

.

O++ super strălucitoare de sticlă, cristal, pietre de smarald SS6 SS10 SS16 SS20 SS30 vânzare fierbinte pentru motive

O++ super strălucitoare de sticlă, cristal, pietre de smarald SS6 SS10 SS16 SS20 SS30 vânzare fierbinte pentru

RON 19.98

Bunuri
Es accesible al encargo


Brand : Feilang Strasuri O++ calitate pietre.
Remediere rapidă stras dimensiune : SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
Remediere rapidă stras culoare : Emerald
Ambalare : SS6 SS10 SS16 SS20 = 1440pcs (10 brut) SS30 = 288pcs ( 2 brută )
Utilizare Pentru : Saci de Îmbrăcăminte Și Pantofi de Decorare Design Ok pentru a repara erorile de pe : T-shirt, Rochii, Voaluri, Headpieces, telefon Mobil, Calculator,Manusi, Poseta, de uz Casnic și așa mai departe.. Caracteristică : luminozitate Orbitoare, adeziv puternic, mic defect, clar c & colț, mașină de tăiat, indice mare de refracție
Mai multe culori diferite Toate dimensiunile DMC Strasuri,vă Rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a cumpara !
Hot fix strasuri, de asemenea, numit de transfer de căldură strasuri, sunt în principal utilizate pentru îmbrăcăminte. Fundul plat de piatră are un adeziv suport și atunci când este încălzit se topește pe suprafața de îmbrăcăminte.Acestea pot fi respectate, folosind un fier de călcat regulat, cu toate acestea, este recomandat să utilizați o presă căldură, deoarece acestea sunt în măsură să ajungă la temperaturi mai ridicate (standard transferuri necesită temperaturi de pana la 350-400 .F (177-200 .C), care regulat fiare de călcat nu sunt capabile de a) în timp ce aplicarea grele presiuni care rezultă în mai mult de un profesionist standard de calitate.
Material : provocate de Om de Cristal de sticlă
Dimensionarea
Pietre sunt de dimensiuni folosind termenul de "ss", sau dimensiune piatra, urmat de un număr pentru a indica dimensiunea (de exemplu, SS8 este echivalentul a 2,3 mm, SS10 este de 2,8 mm).SS este mai frecvent utilizate pentru fabricarea de îmbrăcăminte înseamnă, în timp ce PP (sau placă perla) este folosit pentru bijuterii.
Culori de Cristal clerar, de Culoare stras, Crystal AB și AB Culoare. Cristal clar vine din sticla originala de culoare, fără alte culori, oameni evalua calitatea bazează întotdeauna pe un cristal de culoare, de culoare pietre sunt din sticlă colorată material, taiate după răcire. AB (Aurora Borealis) acoperiri pe cristal si de culoare stras pot face pietre strălucire ca Aurora Boreală. În piața din china de calitate de cristal a scăzut din cauza unor oameni cu tărie de a Solicita un preț scăzut, AB culorile sunt mai mult și mai mult este nevoie în loc de culoarea originală.
Ambalare
Despre " Feilang Strasuri "
Concentrarea pe a construi un brand cunoscut, vom face efortul de a face stabil de calitate în conformitate cu tehnologia noastră, chiar ne-am tăiat și culoare face încă nevoie de mai multe îmbunătățiri. Vom crea un profesionist de cumpărare canal pentru toate lumea de cumpărători.
Stras instrumente și alte materiale

Proprietățile

culoare:
SS6 1440pcs, SS10 1440pcs, SS16 1440pcs, SS20 1440pcs, SS30 288pcs
Tip De Produs:
Strasuri
Dimensiune:
SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
Nume De Brand:
Feilang
Utilizarea:
Genti,Pantofi,Îmbrăcăminte
Stil:
Flatback
Forma:
Runda
Pietre Tip:
Liber Strasuri
Material:
Sticla
Technics:
Hot-Fix
Element nume :
Remediere Rapidă Stras
Dimensiune:
SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
culoare:
Smarald
calitatea de stras:
Calitate de Top
Material:
Sticla
MOQ:
1 sac
Utilizare:
saci garmment pantofi
Technics:
remediere rapidă

Cele mai bune oferte din categorie