.

.

10buc / pack KSD9700 NO ( Normal deschis ) 65 grade Termostat de Temperatura de protecție Termică Comutator 65C Disc Bimetal 5A 250V ,

10buc / pack KSD9700 NO ( Normal deschis ) 65 grade Termostat de Temperatura de protecție Termică Comutator

RON 15.98

Bunuri
Es accesible al encargo


Transport gratuit și vă va oferi un număr de urmărire!
Descriere
KSD9700 NICI Termostat Temperatura
Tip de acțiune : în mod Normal, Aproape, Resetare Automată.
Cantitate : 10 Buc
Stare : Brand New
Acțiune Temp. (Celsius) Reset Temp. (Celsius) Marcarea Cod
65ºC ± 5 ° C, 48 ° C ± 10 ° C 65 ° C
Tensiune Nominală : 250 V
Suprasarcină de curent : 5 A
Structura :
KSD9700 produs de serie este un fel de termostat care adopta disc bimetal ca temperatura elementului de detectare. Temperatura contactele comutatorului sunt scurte original deschis, atunci Când temperatura depășește temperatura limită este un contact de închidere.
Acest produs este widly utilizat motor de acasă aparat și echipamente electrice, cum ar fi aer conditionat motor, transformator, aparate termice, etc.
Măsuri de precauție :
1). Vă rugăm să păstrați capacul firma cu suprafața de instalare de aparat controlat atunci când instalați. Vă rugăm să ștergeți conducție silicon unsoare pentru detectare de suprafață, în scopul de a asigura efectul temperaturii de detectare.
2). N-colaps sau deforma plastic sau metal coajă în timpul instalării, în scopul de a evita orice influență a performanțelor sale.
3). În scopul de a evita de conturnare și a asigura siguranța în timpul utilizării, nu arunca sau crunch manșon de izolare atunci când instalați termostatul cu coajă de metal.
Element arate ca urmatoarele imagini :
Transport
1) Produsul va fi expediat numai după ce am primit plata integrală,cele mai multe comenzi nava în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce a primit plata (cu exceptia sarbatorilor).
2) Am expediat element la fel de adresa, deci vă rugăm să verificați adresa dvs. trebuie să fie corecte.
3) produse expediate din Hong Kong sau Singapore Air Mail Ratele Poștale prin Hong Kong sau Singapore Post Office, timpul de Livrare vă rugăm să citiți următorul tabel
Țară/Regiune timp de Transport maritim Sfaturi SUA/ Germania, de Obicei, 10-32 zile lucrătoare, Dacă nu se poate obține de la 35-50 de zile,
vă rugăm să contactați cu noi!vom
răspunde la tine în termen de 1-3 zile lucrătoare. Canada / spania, de Obicei, 12-45 zile lucrătoare Australia, de Obicei 10-30 zile lucrătoare Italia, de Obicei, 21-49 zile lucrătoare Europa( cu excepția Italiei ), de Obicei 10-45 zile lucrătoare Israel, de Obicei, 12-45 zile lucrătoare Brazilia/ Rusia, de Obicei, 21-55 zile lucrătoare în alte zone, de Obicei, 15-50 zile lucrătoare
4) Datorită variației de servicii poștale în diferite domenii, unele zone pot dura un pic mai mult.
5) Toate produsele marcate ca cadou și o valoare scăzută pentru a evita un impozit și taxe,dar nu suntem responsabili pentru percepe o taxa ca nu intentionez.
Returnare Și Rambursare
Nu vom accepta produsele returnate, dacă deteriorat fizic sau folosit.

Proprietățile

is_customized:
Yes
Utilizare:
Resetabile
Standarde De Siguranță:
CSA
Numărul De Model:
KSD9700
Capacitate De Rupere:
Alte

Cele mai bune oferte din categorie