.

.

DE ÎNALTĂ CALITATE, LUCRATE MANUAL JAPONEZ, SAMURAI, SABIE KATANA LUT TEMPERAT LAMA SHELL SPUN

DE ÎNALTĂ CALITATE, LUCRATE MANUAL JAPONEZ, SAMURAI, SABIE KATANA LUT TEMPERAT LAMA SHELL SPUN

RON 538.00

Bunuri
Es accesible al encargo


ELEMENT POZE
PERSONALIZA PROPRIUL DVS.6 inch
Lățimea lamei (lângă Habaki) : 1. Lama are timp Hi (sânge groove) pe fiecare parte, Aceasta permite nu numai pentru o brichetă lama și feedback-ul sonor atunci când se legăna. vă rugăm să faceți acest lucru în 24 de ore în a evita sabia a fost trimis. DE SABIE
Putem personalizat-a face această sabie în funcție de cerințele dumneavoastră,dacă doriți să-l personaliza cu diferite accesorii (tsuba,ito,sageo,saya). Tang de sabie este asigurată de două Mekugi (peg).
Lama a fost special tratate roșu acid care creează multe roșu și negru de pe lamă.2 cm
Lățimea lamei (lângă Kissaki) : 0. Citeste mai multedespre stare
516 Descriere Sabie Imagine Sabia de Transport Politică de Plată Alte Sabie de Oțel : de ÎNALTĂ CALITATE, lucrate MANUAL JAPONEZ, SAMURAI, SABIE KATANA LUT TEMPERAT LAMA SHELL SAYA CAIETUL de sarcini
Lungime totala : 104 cm 40.
Nou : Un nou-nouț, nefolosit, sigilat, nedeteriorat element (inclusiv manual elementele).
Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie.
Tsuka : La Tsuka (mâner) de bază este din lemn și este înfășurată strâns peste reale Ray piele Maro din piele în tradiționale folie de Ito.
Vă mulțumim pentru patronajul dumneavoastră și de sprijin!
Puteți alege una dintre următoarele TSUBA în loc de aceasta sabie a lui original TSUBA (gratuit!)
Puteți alege una din Fier TSUBA în loc de aceasta sabie a lui original TSUBA (gratuit!)
Puteți alege una din Cupru TSUBA în loc de aceasta sabie a lui original TSUBA ( + $20)
Puteți alege una dintre cele de înaltă calitate TSUBA în loc de aceasta sabie a lui original TSUBA ( + $45)
Puteți alege una din MĂTASE ito și sageo în loc de aceasta sabie a lui original SILIK (gratuit!)
SINTETICE MATASE
Puteți alege una dintre următoarele ITO în loc de aceasta sabie a lui original ITO ( + $ 20 )
Puteți alege una dintre următoarele SAGEO în loc de aceasta sabie a lui original SAGEO ( gratuit!.
miezul de oțel a fost făcută de 1095 de oțel, oțel a fost bine rafinat și temperat, Un lut special este aplicat pe lama de mână, folosind un strat subțire care acoperă aproape de margine și un strat mai gros peste restul lamei.
Absorbi ambele avantaj de două tipuri de înaltă calitate, lama de oțel și îndoite într-sabie este foarte bun pentru tăierea test The utilizarea de TEHNOLOGIE de lut temperat va face edage de sabie cu 60 HRC și mijlocul lamei cu 58-59 HRC. vizibil fragilă ondulator de cereale pe lama a fost dus de pliat în mod repetat în timpul de forjare. aceasta sabie este suficient de puternic pentru a trece printr-un gros de bambus copac cu o singură lovitură încă destul de ascutite pentru a felie de hârtie.
NOTĂ :
A.
Tsuba : La Tsuba (garda) de sabie este fabricat din Aliaj de Înaltă calitate .
Saya saya (teaca) fabricat de înaltă calitate din lemn și apoi încrustate cu real shell flori și de păsări care se potrivesc. La koiguchi (teaca gura) și Kurikata caracteristici corn de taur, ele sunt foarte greu. La Fuchi (maneca) și Kashira (buttcap) sunt realizate din Aliaj .0 kg
De Forge Detalii
Lama : aceste date sunt baza pe sabia noastră,puteți vedea detaliile în mod clar și puteți avea o buna Comparatie! Sabia este făcută de Tamahagane Oțel și este una dintre cele dăunătorilor calitate de sabie katana. Un verde inchis cablul de Salvie-O a fost legată în jurul luminoase cupru Kurikata (buton) din teacă. Lama sabiei este extrem de ascuțite și pot provoca accidente grave.6 inch
Nagasa Lungime : 73 cm de 28,7 inch
Mâner Lungime : 27 cm 10. dacă aveți nevoie pentru a schimba unele părți, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj prin sistemul de mesagerie înainte sau după cumpărare,de sabie va fi făcută în funcție de necesar. vă rugăm să înțelegeți. Roșu acid nu afectează calitatea sau funcționalitatea lama. puteți neasamblate lama din ocupe de scoaterea de bambus, pin.
Aceasta lama are o formă în "Shinogi Zukuri" stil. sabie de lemn stea în imagine nu este inclus, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să contactați-mă, vă putem oferi gratuit, dar veți plăti doar suplimentar de 15 $pentru fiecare pentru transport. Vezi la vânzător listarea pentru detalii complete.Vezi toate starea definiții - deschide într-o fereastră nouă sau tab.Avem, de asemenea, poate grava numele, simplu simbol sau altceva vă place pe lama. Două Menuki (ornament) sunt pe fiecare parte a Tsuka.

Proprietățile

Stil:
Japonia Stil
Caracteristică Regională:
Japonia
Material:
Metal
Tema:
Piramida

Cele mai bune oferte din categorie