.

.

H000052370 Placa de baza pentru Toshiba Satellite L850 C850 /w HD7670M discrete grafic

H000052370 Placa de baza pentru Toshiba Satellite L850 C850 /w HD7670M discrete grafic

RON 207.66

Bunuri
Es accesible al encargo


Descriere
Placa de sistem (placa de baza) - Pentru TOSHIBA Satellite L850 C850 /W HD7670 M 1 GB Grafic
Acest produs este un renovate, Original systemboard, și este 100% functional. Oferim o Garantie de 30 de Zile pe acest produs. Vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru o ușoară, fără complicații procesul de returnare.
Placile de baza sunt parte numărul specifice; vă rugăm să asigurați-vă că pentru a se potrivi numărul de plăci de bază pe care îl înlocuiți cu unul tale sunt de cumpărare.
Uita-te la placa de identificare a H000052370 în placa de bază afișate pe etichetă vă Rugăm să consultați cu atenție la imagini, evitând achiziție greșit.
Pachetul Include : 1 x 1 00% Original de la Placa de Sistem pe Deplin Testat / a Trecut Diagnosticul
Stare : Renovat - 100% de Lucru de 30 de Zile de Garanție / Opțional Garanție Extinsă (urmați link-ul de mai jos)
Modele compatibile (nu toate modelele enumerate) :
PENTRU TOSHIBA Satellite L850 C850 Notebook PC
Transport maritim Transport maritim include asigurare Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.
Ne-suport transport prin "HK post","China post""EMS", "DHL" "UP-uri" ,
Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.
Termeni de vanzare
30 de Zile Politica de Garanție : Toți clienții trebuie să faceți clic pe link-ul de retur de mai jos înainte de a trimite orice element înapoi pentru a-mi Reveni transport este plătită de către cumpărător și nu este rambursat de la primirea bunului și finalizarea inspecției, o restituire sau de înlocuire vor fi procesate. Dacă scopul este găsit a fi defect, putem fie să acorde o rambursare completă ( EXCLUSIV taxele de transport și manipulare), sau un înlocuitor, cu nici un cost suplimentar. Dacă ordinul nu este găsit a fi defect și ne-am să acorde o rambursare, vă vom rambursa 80% din prețul de achiziție (20% repopula taxă). Garanția nu se aplică produselor care au fost utilizate în mod necorespunzător, modificat, reparat, deteriorat sau abuzați de către oricine își rezervă dreptul ca autoritatea finală dacă produsele ar trebui să fie înlocuite sau rambursate nu Vom fi răspunzători pentru orice incidentale, indirecte, subsecvente, sau daune de orice natură care rezultă din vânzarea de produse ATTN : vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, astfel încât să putem încerca și de a rezolva orice probleme ați putea avea si EXTINS de GARANȚIE OFERITE. Vă rugăm să NE CONTACTAȚI pentru mai multe informații
Contactați-Ne Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre sau această licitație, vă rugăm să ne e-mail, Vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore sau mai puțin (nu include sfârșit de săptămână sau de sărbători) Pentru post achiziționa de asistență sau informații vă rugăm să e-mail

Proprietățile

Nume De Brand:
KEFU
Tip Soclu:
PGA 989
Cerere:
Laptop
Chipset-ul:
intel hm77
Porturi:
USB 2.0,Ethernet,HDMI,VGA
Element Stare:
Folosit
Tipul De Memorie:
DDR3
Cu CPU:
No
Numărul De Model:
L850
Chipset-Ul Producătorului:
Intel
Placă Grafică Tip:
Integrat
Banca De Memorie:
2 DIMM DDR3
Ram Maximă Capacitate:
8GB
Data De Lansare:
2010
Pachet:
Da
Hard Disk Interfata:
SATA
Tipul PROCESORULUI:
Core i7/Core i5/Core i3
Canal de memorie:
Dublu
Starea:
Excelent
Locul de Origine:
Jiangsu, China (Continentală)
Produse De Stare:
Stoc, Folosite

Cele mai bune oferte din categorie