.

.

STARPAD Pentru 250 de magician trucuri antepiciorului pedala pedala de divizie în urmă

STARPAD Pentru 250 de magician trucuri antepiciorului pedala pedala de divizie în urmă

RON 76.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Vă mulțumesc foarte mult.
Politica De Retur :
Dacă există orice probleme de produs, Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile să se întoarcă înapoi bunurile din ziua când ai primit produsele noastre. Plata : acceptam Alipay, West Union.
Livrare :
1,TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. Vă rugăm să păstrați bunuri este neutilizate și bun de ambalare condiție.
Cu privire la aberatiile cromatice și dimensiunea de eroare :
Ca lumina problemă și metoda de măsurare diferenta, poate un pic de eroare, vă rugăm să rețineți și să înțeleagă. Va dura 15-50 zile (Rusia avea nevoie de mai multe zile,15-90days);și America va folosi e Packet, se va lua 7-12days.
Contactați-Mă :
Dacă nu au vreo îndoială sau o problemă pentru bunuri,te rog nu da-mi Feedback-ul Negativ. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.
În ceea ce privește ambalare :
ne poate schimba pachetul pentru a reduce greutatea și de a menține siguranța transportului maritim depind de bunuri diferite.
5,livrăm doar a confirmat pentru adrese. După ce amândoi și mi-a confirmat problemele. Orice ar fi,sperăm și sigur că totul va merge bine. Și, vă rugăm să contactați cu mine de la Aliexpress în primul rând, și lasă-mă să știu în detaliu, și apoi vom încerca să rezolve problema pentru tine cât mai curând posibil. Bucurați-vă de cumpărături.Firtly,vă rugăm să-mi oferi numarul tau de ordine, și apoi oferă-mi probleme de detaliu mesaj și o dovadă clară. După ce amândoi și mi-a confirmat problemele.Firtly,vă rugăm să-mi oferi numarul tau de ordine, și apoi oferă-mi probleme de detaliu mesaj și o dovadă clară. Va dura 15-50 zile (Rusia avea nevoie de mai multe zile,15-90days);și America va folosi e Packet, se va lua 7-12days. Sau trimite un alt unul nou pentru tine.
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Putem furniza, de asemenea, alte elemente pentru același produs de serie, puteți verifica și alegeți din lista de mai jos. Sau alegerea EMS sau altele. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 4,Dacă greutatea totală a comenzii este de peste 2 kg,ne va livra prin mai multe "China Post Air Mail" sau "e Packet" separat. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2,Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 5,livrăm doar a confirmat pentru adrese. Și dacă vrei să mai bun mod de transport maritim, pls lasă-mă să știu, vom schimba, iar taxa de transport de marfă, de asemenea, trebuie să fie schimbat. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Și, vă rugăm să contactați cu mine de la Aliexpress în primul rând, și lasă-mă să știu în detaliu, și apoi vom încerca să rezolve problema pentru tine cât mai curând posibil. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. În ceea ce privește ambalare : putem schimba pachetul pentru a reduce greutatea și de a menține siguranța transportului maritim depind de bunuri diferite. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Și dacă vrei să mai bun mod de transport maritim, pls lasă-mă să știu, vom schimba, iar taxa de transport de marfă, de asemenea, trebuie să fie schimbat. 3,în General, vom folosi China Post Air Mail. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Sau trimite un alt unul nou pentru tine. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2,Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.
4,Dacă greutatea totală a comenzii este de peste 2 kg,ne va livra prin mai multe "China Post Air Mail" sau "e Packet" separat.
SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Vă rugăm să păstrați bunuri este neutilizate și bun de ambalare condiție. Politica de retur : Daca exista vreun produs probleme, Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile să se întoarcă înapoi bunurile din ziua când ai primit produsele noastre. Scopul nostru este satisfactia clientului! Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs.

Proprietățile

Tip De Element:
Pedale
Nume De Brand:
STARPAD

Cele mai bune oferte din categorie