.

.

10H119 10BUC/lot Înnegrite Stil de Cupru Stil Cușcă Gravide Pandantiv în formă pentru 20mm Mingea Ceara Coliere Bijuterii Costum

10H119 10BUC/lot Înnegrite Stil de Cupru Stil Cușcă Gravide Pandantiv în formă pentru 20mm Mingea Ceara Coliere

RON 65.98

Bunuri
Es accesible al encargo


10 H119 10 BUC/lot Înnegrite Stil de Cupru Stil Cușcă Gravide Pandantiv în formă pentru 20mm Mingea Ceara Coliere Bijuterii Ridicata!
Stare : 100% Nou
Mingea se potrivesc dimensiune : 20mm
Material : argint prin galvanizare pe alb cupru
Cantitate : 10buc cuști + 10buc 45inch coliere(fără interioară mingea )
ARMONIE BOLA este o gama de attrctive pandantive conceput pentru mamele însărcinate să poarte scăzut peste burțile lor. Pandantivul are o melodie linistitoare chime, care va calma copilul după naștere.
ARMONIE bola sau Înger apelantului va face un sunet frumos după agitare. Alege din opt opțiuni : amprenta, verde și argintiu carcasa, roz si argintiu carcasa, rosu si argintiu carcasa, argint și argint carcasa, albastru și argintiu carcasa, galben si argintiu carcasa, argint pandantiv inima. Acest frumos pandantiv lucrat manual face un cadou minunat pentru orice mama-a-fi și pot fi purtate înainte și mult după ce se naște copilul. Bola Muzicale Sarcinii Pandantiv este mai mult decât doar un colier, o ajută să bond mama și copilul și să păstreze copilul mângâiat de 20 de săptămâni de pre-naștere până bine după naștere. Colierul poate fi de asemenea folosit ca un azil de colier ca copilul poate juca cu pandantiv păstrarea copilul treaz pentru asistenta.
Suntem de 100% completă responsabil cu produsele noastre,noi avem propria noastră fabrică,dacă aveți nevoie de a plasa o comanda mare sau doriți să adăugați logo-ul de pe articolele dvs.,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.
Mulțumesc că ai venit.

Proprietățile

Tip De Element:
Pandantive
Fine sau de Moda:
Moda
Stil:
Clasic
Formamodel:
Mingea
Nume De Brand:
Eudora
Pandantive De Tip:
Solitaire
Material:
Metal
Metale De Tip:
Placat Cu Argint,Cupru
Numărul De Model:
10H119
Gen:
Unisex
Material:
argint placat cu cupru
Tema:
Copilul si sarcina mami

Cele mai bune oferte din categorie