.

.

10BUC Magnet Titularul 40X10x5mm Cu Gaura foarte Puternic Permanentă de pământuri Rare Inel Bloc Magneți din Neodim Magnet N35

10BUC Magnet Titularul 40X10x5mm Cu Gaura foarte Puternic Permanentă de pământuri Rare Inel Bloc Magneți din

RON 25.40

Bunuri
Es accesible al encargo


Utilaje și echipamente : separare magnetică, macara magnetice, magnetice utilaje.
plata
·Acceptam Escrow.
Sănătate : RMN, scanere, echipamente medicale, magnetice produse de sănătate și așa mai departe. Acceptam personalizare.
Vă rugăm să rețineți : toate magnet aparțin materiale fragile, vă rugăm să aveți grijă în timpul utilizării, pentru a evita lovit-o puternic.
Transport
Postul va fi livrat prin SG Post ,POSTNL sau ALIEXPRESS STANDARD de TRANSPORT sau altul.Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă .
Despre noi
Suntem profesional de material magnetic furnizor. Prin urmare, feedback-ul dvs. Sau vom retrimite elemente noi pentru tine.
Înecat Dreptunghi Magnet (parțial) , trebuie doar să faceți clic pe ea, dacă aveți nevoie Înecat Dreptunghi Magnet Dimensiuni : lungime x latime x grosime - gaura dimensiuni (în mm) 20x10x3-3 40x20x10-8 Accepta personalizate, Prețul poate fi mai mic dacă cantități mari, doar sa ne contactati!!
10 BUC Magnet Titularul 40 X10x5mm Cu Gaura foarte Puternic Permanentă de pământuri Rare Inel Bloc Magneți din Neodim Magnet N35
Caietul de sarcini :
Magnet neodim
Dimensiune : 40 mm x10mm x5 mm, cu gaura
Grad : N35 10buc magneți
Caracteristică : Permanent magnet puternic
Aplicație :
Câmp acustic : difuzor, receptor, microfon, alarmă, stadiul audio, car audio și așa mai departe.
Notificare :
Magnet materialul este pulverizat de o serie de elemente de neodim, fier și bor amestecat sinterizate metalurgia pulberilor turnare, materialul în sine este fragil și greu de caracteristici, cuplat cu o foarte puternică forță magnetică.
Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ.vă rugăm să alegeți de transport maritim vrei.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc ,Dacă va trebui să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară vă rugăm să înțelegere.
Alte industrii : magnetizate Ceara, conducta de decalcifiere, magnetic de prindere, automat mahjong mașină,încuietori magnetice, usi pentru windows magnetice, magnetice depozitare, piele magnetice, jucării,unelte magnetice, cadouri și ambalaje.
Pretul este doar preț de vânzare cu amănuntul, acesta poate fi mai mică dacă aveți nevoie de cantități mari, doar sa ne contactati!!!!
Dimensiune toleranță :
Nu va fi de dimensiuni diferite de toleranță pentru diferite dimensiuni magnet, în general, este de ±0,01 mm pentru magnet mic , ±0,2 mm pentru magnet mai mare,(cu excepția pentru unele dimensiune magnet), dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma. Și să păstreze elementul în stare bună ca atunci când a primit.
va vom trimite comanda 1-3 zile după ce a primit plata(cu Excepția personalizate sau elemente speciale). Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Se întoarce și politica de Rambursare sunt acceptate
oricare ar fi motivul pentru care ai primi un element de satisfacție în termen de 15 zile ,vă rugăm să ne contactați și de a returna produsul(cu Excepția articol personalizat).
Când ai greșit și elementele problemei ,vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile, și să ofere confirmarea dovada prin video sau fotografii.
Feedback-Ul Bun
Atelierul nostru și produse
.
Te rog, lasă-mă să știu dacă există orice întrebări.
Electronice : magnetic permanent cu vacuum a actuatorului de disjunctoare, relee magnetice, metru,metru de sunet, un comutator reed, senzori.
Feedback-ul :
Depindem de client satisfacția de a reuși. Vom răspunde cât mai curând posibil. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.
Câmp electric : VCM, CD / DVD-ROM, generatoare, motoare, motoare servo, micro-motoare,motoare de vibrații.)
Vă rugăm, vă rog, așteptați pentru elementul cu răbdare!
Clearance-Ul Clientului
În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale . Dacă magnetul întâlnite brusc rapidă de adsorbție bruscă sau coliziune cu doi magneți sunt ușor de rupt materialul de fier, utilizarea procesului trebuie să fie atent, reducerea rebuturilor, și pentru a preveni prinderea mâini. Atunci când elementul este judecat ca fiind responsabilitatea noastră, noi oferim rambursare și politica de returnare. Dacă sunteți stratificat cu produsele noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați în orice moment.
Rusia,Brazilia : 15-45 zile lucrătoare
Statele unite ale americii : 7-15 zile lucrătoare
Australia,Marea Britanie,Spania, Franța , Germania : 7-19 zile lucrătoare
Alte țări : nu mai mult de 45 de zile lucrătoare
(Zile lucrătoare nu includ sfârșit de săptămână, vacanțe etc. Rambursare integrală a prețului de vânzare va fi dat.Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita taxa .

Proprietățile

Compozit:
Magnet Neodim
Numărul De Model:
N35
Cu Găuri:
Da
Forma:
bloc
Cerere:
Industriale Magnet
Tip:
Permanent
Numele produsului:
magnet titular
Maxim magnetic produs energetic:
3.41 (KJ/m3)
Material De Calitate:
N35
densitatea:
7.8 (g/cm3)
temperatura de lucru(max):
80 grade celsius
Seria:
magnetic puternic
Culoare:
Placa cu nichel

Cele mai bune oferte din categorie