.

.

ELE-P50/30 60kg 11W 24V DC Electric de Ridicare Magnet care Deține Electromagnet de Ridicare Electromagnetice

ELE-P50/30 60kg 11W 24V DC Electric de Ridicare Magnet care Deține Electromagnet de Ridicare Electromagnetice

RON 43.98

Bunuri
Es accesible al encargo


Notificare
Electromagnetul trebuie să fie utilizate în conformitate cu următoarea metodă pentru a obține maxim de aspirare greutate.
1,subiectul să fie aspirat trebuie să fie de materiale cu bune proprietăți magnetice.
2,Trebuie să utilizeze cu alimentarea corectă și tensiunea nominală.
3, În suprafață de subiectul trebuie să fie plană și curată.
4,zona De contact trebuie să fie mai mare decât suprafața de electromagnet(diametrul exterior maxim al electromagnet)
5, grosimea de subiect trebuie să fie mai mare decât 8mm, la puterea de aspirare scade cu grosimea.
6, Acolo nu ar trebui să fie gol, sau alte subiecte între supt subiect.
Dacă oricare dintre cele de mai sus este încălcat, putere de aspirare va fi redus.
Hot ELE-P50/30 24 V DC Electric de Ridicare Magnet care Deține Electromagnet de Ridicare 11 W 60 Kg Electromagnetice Descriere *Electric de ridicare magnet. *Puternic și compact. *Suprafață netedă și plană. *Consum redus de energie și de încredere. * Temperatura mediului ambiant în termen de 130 de grade. *Aplicate pe scară largă în automatizări : linia de asamblare, mașină de sortare, braț mecanic, instalație experimentală, etc * Electromagnet în stare de funcționare electromagnetice de conversie ar produce o anumită cantitate de căldură, energie electrică mai frecvent la temperatură mai mare, care este un fenomen normal. Futures Nume de Brand : ELECALL Model : ELE-P50/30 Articol : Holding Electric Magnet Tensiune de Intrare : 24 V DC Curent : 0.46 Un Consum de Putere : 11 W Forța de menținere : 60kg/88lbs Greutate : 319g Material : Metal Culoare : Argintiu Diametru : 50 mm Centrul de Diametru : 22 mm Înălțime : 30 mm Lungime cablu : 300 mm Dimensiune Filet : M5 Nota 1. Sârmă culori predomină în natură, DC12 V este de culoare roșie, DC24 V este negru . 2.Datorită diferenței dintre monitoare diferite, deși vom încerca pentru a păstra culoarea originală, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Te rog, iartă-l. Pachetul Incluse 1 x 24 V DC 11 W Electric de Ridicare Magnet care Deține Electromagnet de Ridicare Electromagnetice 60 Kg
Termenii de serviciu de Transport de Plată acceptăm Alipay, T/T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile. După Serviciu Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Proprietățile

Numărul De Model:
ELE-P50/30
Cerere:
Industriale Magnet
Tip:
Alte
Forma:
Alte
Compozit:
Alte

Cele mai bune oferte din categorie