.

.

Willlustr Modiss Serena clar umbra de sticlă lampă de tavan sufragerie hotel restaurant reproduce stil spaniol, corp de iluminat

Willlustr Modiss Serena clar umbra de sticlă lampă de tavan sufragerie hotel restaurant reproduce stil spaniol,

RON 198.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Willlustr Modiss Serena clar umbra de sticlă lampă de tavan sufragerie hotel restaurant lumină reproduce spaniolă corp de iluminat
Tensiune de alimentare : 110 V-240 V
Bec cu soclu de t ipul : E14 sau E12 (E12 pentru NOI/CA/JP )
Dimensiuni : diametru 15 cm*15 cm
Material : sticla+metal
Despre Plata :
Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress .com. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress , și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : PLATA NU INCLUDE TAXELE, IMPOZITELE ȘI TAXELE LOCALE SAU ORICE ALTĂ IMPORT TAXE.
Despre Transport :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATCHyour adresa de Livrare.
4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend șivacanță. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare. Dar majoritatea produselor noastre va furniza gratuit servicii de transport maritim.
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, isconsidered folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Există NOEXCEPTIONS!
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare .
Despre Garanție :
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU ANEXPIRED DE GARANȚIE.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aliexpress!
Despre Feedback-Ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important .Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, de asemenea, pentru tine. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Proprietățile

Tip De Element:
lumini plafon
Cerere:
Hol,Baie,Bucatarie,Dormitor,Sala De Mese,De Studiu
Numărul de surse de lumină:
1
Este De Becuri Incluse:
No
Garanție:
1 an
Stil:
Modern
Instalați Stil:
Montare pe suprafață
Tipul De Bază:
E14
Nume De Brand:
willlustr
Utilizare:
Zilnic de iluminat
Material:
Piatră De Sticlă
Sursa De Lumina:
Becuri cu LED-uri
Corpul Material:
Sticla
Tensiune:
90-260V
Sursa De Alimentare:
AC
Zona De Iluminat:
3-5square metri
Cerere:
toate camerele
Technics:
gura cu sufletul la gură

Cele mai bune oferte din categorie