.

.

Cosplay legenda fire Emblem DACĂ Sakura Cosplay costum adult Personalizat set complet de halloween pentru femei costum

Cosplay legenda fire Emblem DACĂ Sakura Cosplay costum adult Personalizat set complet de halloween pentru femei

RON 170.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Dimensiunea Diagramă
Datorită diferenței de mărime standardele de fiecare țară, vă rugăm să verificați măsurători detaliate inainte de a cumpara.
Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de dimensiunea diagramă.Dimensiunea diagramă este dimensiunea corpului(fără pânză).Pânză de dimensiune un pic mai mare decât dimensiunea corpului.
Vă rugăm să rețineți că măsurarea toleranței este în termen de 10 cm (1 inch=2,54 cm)
Dimensiunea client :
Dacă ai nevoie de dimensiune particularizată .Vă rugăm să alegeți "One size" și lăsați bilet în ordine, cu următoarele măsurători (măsura cu lenjerie de corp, nu poate personalizat dacă Bust,Talie,Șold este mai mult decât 135cm )
1. Gen 2. Înălțimea de 3.Greutate 4.Dimensiunea Bustului 5.Dimensiunea Taliei 6.Hip Dimensiune 7.Umăr lățime
Pentru produsele realizate la comanda, comenzile nu pot fi anulate după ce-l cumpere,vă mulțumesc pentru înțelegere.
Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginile cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.
Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.Acestea vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorul nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.
Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.
Produse de calitate-legate de probleme pot fi returnate pentru rambursare parțială sau schimb contactând Serviciul Clienți în termen de 7 zile de la primirea comenzii.
Pentru produs personalizat ,în cazul în care elementele nu se potrivesc în mod corespunzător, dar au fost făcute cu precizie în funcție de specificațiile dumneavoastră,nu se accepta revenit pentru o restituire sau de schimb pentru unul nou.Putem modifica elementul pentru tine, dar tu ești responsabil pentru toți taxa de transport și a costurilor suportate.Dacă aveți nevoie de a schimba sau de a-l reface,ar trebui responsabil pentru toate taxele de expediere suportate.
Orice produs care a fost folosit nu se califică pentru o returnare sau de schimb. Toate produsele returnate trebuie să fie în brand-noi, nefolosite și cu etichetele originale și ambalare.
Nu se accepta revenit pentru o restituire sau de schimb cu nici o calitate-legate de probleme.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să schimb ceva timp pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi și rata de detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile)cu o 'PERFECT 5 STELE. Feedback-ul dvs. pozitiv este esențială pentru dezvoltarea afacerii noastre.
Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ,vom face efortul nostru de a rezolva problemele. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Proprietățile

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, One Size
Utilizare Specială:
Costume
Numărul De Model:
Sakura
Tip De Sursă:
Joc
Componente:
Pelerina,Rochii
Nume De Brand:
cosplay legenda
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Tip De Element:
Seturi
Componente:
Accessires
Caractere:
Sakura
personalizate:
Da

Cele mai bune oferte din categorie