.

.

Universal Acasis BA-06USI 3.5 inch din Aluminiu IDE SATA USB 2.0, Serial Paralel Dual Folosind HDD Cabina de Hard Disk Cutie 10060TW

Universal Acasis BA-06USI 3.5 inch din Aluminiu IDE SATA USB 2.0, Serial Paralel Dual Folosind HDD Cabina de

RON 51.96

Bunuri
Es accesible al encargo

Doar cazul, nu inclusiv ORICE hard disk. Specificatii Produs :
Nume : 3.5 inch dual-utilizarea HDD cabina
Model : Acasis BA-06 USI
Material : aliaj de aluminiu-magneziu
Interfata : USB2.1
Dimensiune : 206 (L) * 111 (W) * 30 (H) MM
Greutate : 310g
Culoare : Negru mat
Putere : Intrare 110-230 V, iesire 12 V / 2000 ma (certificare 3 C)
Linie de date : A-B print linie, lungime 80cm
Sistem de sprijin : gratuit driver suporta Windows XP / Vista / 8 /8.1
Mediu De Lucru :
Temperatura de operare : 5 - 40 grade
Temperatura de depozitare : -20 - 70 grade
Caracteristici :
1. Forma unghiulară design, seismice, de impact, linii netede, atmosferă elegantă.
2. Materialele de înaltă calitate, din aluminiu-aliaje de magneziu : carcasa este fabricata din aliaj de aluminiu-magneziu material navete, lumină greutate, duritate mare, și disiparea căldurii rapid caracteristici.
3. Periat suprafață, uzura nu se decoloreaza, cu periat anodizat suprafata de acoperire proces, extrem de rezistent la zgarieturi, uzura nu se decoloreaza, murdărie, amprente digitale cu ușurință.
4. Materii prime, coajă groasă grosimea de 1,3 mm, și o ușă de securitate a materialelor potrivite, proteja în mod eficient hard disk-ul în condiții de siguranță.
5. Certificare puternic sursa de alimentare, 12 V / 2000 ma adaptor de alimentare, curentul picior, built-in curent de scurgere, supratensiune, supracurent modul de protecție. A trecut prin sistemul național de certificare 3 C.
6. Suport pentru toate desktop hard drive, indiferent dacă acesta este vechi paralel IDE hard disk, noua unitate SATA serial, SSD-uri, unități hibride sunt aplicabile, indiferent de capacitate, indiferent de marca, indiferent de vârstă, indiferent de model, atâta timp cât hard disk de pe desktop.
7. Se aplică să demontați vechiul computer desktop hard disk-uri, personal inactiv hard disk-uri, personal DIY hard disk mobil, copiați fișierele temporare, fișierele de rezervă, verificați hard disk-ul este bun sau rău, fotografii de familie, viziona clipuri video conectat DVD drive, a instala sistemul de backup.
8. Se Potrivește de notebook-uri, calculatoare desktop, tablet Pc-uri, unele console de jocuri, Televizoare LCD, routere și alte produse digitale. (Unele produse trebuie să fie utilizate cu adaptor OTG cablu)
Feedback-ul : Stimate cumpărător, vă Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și de a coopera tot timpul. Ne vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse și de servicii,dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv sau 5 scor DSR.Sprijinul dumneavoastră și de încredere este extrem de important pentru noi,vă mulțumesc! Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vă rugăm să ne credeți că vă poate ajuta să rezolve problemele.multumesc!!!! Vamale : Plata impozitului este orice bun cetățean e obligat, ca taxa vamală politicile sunt diferite în diferite țări, vânzătorul nu poate garanta 100% gratuit fiscal,unele dintre parcele poate fi reținut de către autoritățile vamale pentru casual, de inspecție și de autoritățile vamale pot cere impozit. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru impozitare și nu poate accepta negativ/feedback-ul neutru sau scor scăzut DSR ( în ceea ce Privește DHL,EMS transport, te Rog, lasă-mă să știu dacă aveți nevoie pentru a anumită sumă, sau vom scrie 1 / 3 valoarea în vamă Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe,impozite,taxe s-a întâmplat în țara de destinație. Pentru DHL metoda de transport maritim,avem o reducere,dacă doriți să alegeți,puteți să ne contactați pentru a schimba prețul.

Proprietățile

Nume De Brand:
Acasis
Numărul De Model:
BA-06USI
Dimensiune:
3.5
Carcasa Din Material:
Aluminiu
Interfață Internă:
SATA
Pachet:
Da
Interfață Externă:
USB
Sprijinirea Capacitate Hard Disk:
4TB

Cele mai bune oferte din categorie