.

.

MZG AJX09RC25-25-200-2T Două Carbură de a Introduce Prinse Repede de Hrănire Milling Cutter Arbor Frezare Prelucrare Aliaj End Mill Coadă

MZG AJX09RC25-25-200-2T Două Carbură de a Introduce Prinse Repede de Hrănire Milling Cutter Arbor Frezare Prelucrare

RON 32.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Precaritatea : impact Excesiv sau uzură grele va crește rezistență tăiere și poate provoca ruperea uneltelor și dispersia de bucăți. Înainte de a utiliza și de manipulare orice instrument de tăiere de produse și instrument de tăiere materiale, asigurați-vă că pentru a citi acest ghid, astfel încât acestea sunt utilizate în mod corect.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Vă rugăm să efectueze încercare-operațiune înainte de tăiere, și confirmă faptul că nu există vibrații sau sunet neobișnuit.) Miros : Niciunul Duritate : Carbură/Cermet 5~30 GPa HV, Ceramică 10-40 GPa HV CBN 20~50 GPa HV,PCD 80~120 GPa HV Sp.
Corectitudinea și echilibrul de masina ax ar trebui să fie verificate și ajustate în mod regulat pentru a preveni.MZG End Mill Instrucțiuni de Siguranță Note de Instrument de Tăiere 1 Introducere MZG-a pus o "atenție" sau un "avertisment", eticheta de pe pachetul de instrument de tăiere de produse, dar nu este la instrumentul în sine.
Vă rugăm să configurați insertii cu cheie furnizate numai, și confirmă faptul că insertii sau piese sunt prinse complet. Nu utilizați niciodată insertii sau alte părți decât cele prescrise. și, în plus,metal, cum ar fi Co, Ni, Cr,Mo sunt incluse în unele materiale de tăiere.
Contramăsuri : vă Rugăm să nu funcționeze în jurul Periculoase zone, în care nu există posibilitatea de incendiu sau explozie.
Contramăsuri : atunci Când configurați instrumente de la mașină sau de a lua instrumente de caz, vă rugăm să poarte mănuși de protecție. Vă rugăm să configurați folosind furnizate cheie doar. 2-2 Proprietăți Fizice Apprearance : Depinde de materiale(de exemplu, Gri,Negru,Auriu,ect. insertii sau corpul se poate rupe. Contact Direct cu instrumentele și materialele la scurt timp după tăiere poate provoca arsuri. Corectitudinea și echilibrul de masina ax ar trebui să fie verificate și ajustate în mod regulat pentru a preveni uzura rulmentului datorită excentric și de rotație. Când manipulați, vă rugăm să acorde o manipulare specială de siguranță.
Precaritatea : atingerea Directă a intepaturilor pe care au fost generate pe suprafața aspră a piesei poate provoca leziuni.MZG End Mill Element de Specificul
MZG End Mills Parametru de Specificație
2. : Carbură de 9~16, Cermet 5~9, Gresie, 2~7,CBN/PCD 3~5 2-3 Compoziția de Carbură, Nitrură de Carbon-nitrură și Oxid cu W,Ti, Al, Si, Ta,B, ect. Măsurile de precauție pentru utilizarea instrument de tăiere 1.MZG End Mill Ambalare Info End Mill Ambalare Info
4.
Contramăsuri : nu utilizați sida, cum ar fi conducte.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție.
Precaritatea : atunci Când sunt utilizate instrumente în mare viteză revoluție, insertii sau părți poate izbucni din organism, datorită forței centrifuge.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție.Freze și alte Instrumente de Tăiere
Precaritatea : Din moment ce freze au cu muchii ascuțite, contact direct cu mâinile goale poate provoca leziuni
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Precaritatea : Dacă un tăietor de lipsa de echilibru, instrumentul poate începe să vibreze. 2 Informații de Bază pentru Instrument de Tăiere Materiale 2-1 punct de vedere Tehnic Instrument de Tăiere Material : Terminologie pentru tăiere instrument de materiale,cum ar fi Cimentat Carbură Acoperită Carbură,Cermet, Acoperite metalo-ceramice,Ceramica, CBN și PCD.
Contramăsuri : nu atingeți piesa de prelucrat cu mâna goală.
În cazul utilizării de ulei-lichid de răcire, vă rugăm să asigurați-vă că există suficient de incendiu-echipamente de protecție.MZG AJX09 RC25-25-200-2 T Două Carbură de a Introduce Prinse Repede de Hrănire Milling Cutter Arbor Frezare Prelucrare Aliaj End Mill Gambă 1.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
De timpuriu schimbul de instrumente este de preferat. Carbură de Material : Ciment Carbură cu WC(Carbură de Wolfram), ca principală componentă.
Precaritatea : Instrumente și materiale ajunge la temperaturi ridicate în timpul operație de tăiere.
Precaritatea : utilizarea Abuzivă sau necorespunzătoare a condițiilor de lucru poate provoca ruperea uneltelor sau dispersie de bucăți.General Instrumente De Tăiere
Măsurile de precauție pentru utilizarea de instrumente de tăiere
Precaritatea : contact Direct cu un obiect ascuțit marginea de taiere poate provoca leziuni.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Vă rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție. De asemenea, ca parte a educației pentru siguranță,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a vă familiariza toate reale operatorii cu conținutul de această orientare.

Proprietățile

Margine de taiere diametru:
AJX06RC16-16-70-2T, AJX06RC16-17-150-2T, AJX06RC16-17-200-2T, AJX06RC16-16-150-2T, AJX06RC16-16-200-2T
Diametru:
25
Nume De Brand:
MZG
Numărul De Model:
AJX09RC25-25-150-2T
Lungimea Totală:
200
Tip:
End Mill
Acoperire:
Nici unul

Cele mai bune oferte din categorie