.

.

Jucării de paști simulare pe model animal Mic de oi corn elemente de decor Acasă

Jucării de paști simulare pe model animal Mic de oi corn elemente de decor Acasă

RON 8.00

Bunuri
Es accesible al encargo


Nume produs : simulare oi corn Produse : picioare inci doar 14 cm înălțime, 7 cm lungime (mai mici) Material : polietilena de greu, interne este gol, greutate redusa, nu este ușor de rupt culoarea este negru pensula Poate, de asemenea, în funcție de cererea clientului culori personalizate! Noi vindem doar imaginea ca această prelucrare Manuală, care necesită perfect prieteni ia în considerare pentru a fi clar pentru a cumpăra, vă mulțumesc!
Prețul este prețul de o pereche
Heze city este locul de nastere de simulare de animale, și macro arta de simulare de animale de blană face una dintre cele mai vechi producatori de Macro art blana co., LTD., aprovizionarea pe termen lung cu blana jucărie, blana meserii, de simulare a animalelor de blana de artizanat, animale de jucărie, blană, pene meserii. Cainele pisica produse, inclusiv simulare, simulare, simulare, simulare cămilă, simulare măgari, vite, simulare simulare iac, simularea de iepure, capră de simulare, simulare de oaie, cerb simulare, simulare girafa, simulare de cangur, tigru, leu și vulpe, koala, simulare koala, simulare, simulare de Lup, simularea pinguini, simulare veveriță, simulare de panda, vulturul, pui. Vii simulare de produse, de calitate excelentă, preț favorabil, flexibil pentru drum. Heze zonă să fie implicați în blană de jucării tradiționale de prelucrare, vom folosi locale capacitatea de cercetare și dezvoltare, abundente blana resurselor și a forței de muncă dezvoltarea resurselor de producție și de tot felul de modelare simulare de blana produse de origine animală, toate produsele prima injecție în a produce forme de animale, coajă, cu păr de iepure și lână. Vii simulare de produse, de calitate excelentă, preț favorabil, flexibil pentru drum. Sincer bun venit clienții acasă și în străinătate să se intereseze, pentru a discuta despre cooperarea
Ce este fișierul de simulare pentru animale de meserii :
Simulare de animale de utilizare realizate din blana animalelor, în conformitate cu mărimea fizică de exemplare, este un fel de piele de animale de jucărie. Potrivit expresii regulate și mișcările de animale, simulare animal forme, realiste. Ca mai multe și mai mulți oameni iubesc animalele de companie, animale de companie magazine, spital pentru animale de companie explodat treptat. Cu toate acestea, din diverse motive, mulți dintre oamenii care iubesc animalele de companie nu pot sau nu este potrivit pentru animalele de companie, cum ar fi femeile gravide, apoi apariția de simulare de animale de companie a fost mult face pentru nevoile lor. Un realiste de simulare pisică, câine, nici hrana, fără grijă, de asemenea, poate aduce fericire oamenilor.
Caracteristici produs :
Adevărat blana, prelucrarea profundă, largă varietate, forma buna, dinamice, vii, realiste, moale si confortabil. Rezistența la deteriorare este puternic, nu este ușor de a sparge. Nu depila (sărut primit doar primul va fi un pic păr plutitoare, mintea împușcat lent), liber de contaminare. Caracteristicile blana este extrem de ușor de gri, pot păstra curat pentru o lungă perioadă de timp (de praf : pieptene și uscător de păr poate; pete de ulei : curățătorie chimică sunt disponibile, și nu se spală)
Cum pentru a curăța :
În primul rând, cu detergent pentru a șterge cu o cârpă umedă, apoi uscați cu o cârpă uscată hârtie sau pânză. Blana de simulare animal folosi lipici mai mult păr, nu pot fi spălate, ștergeți-nu prea tare, sau se va scadea păr! Dacă o stare murdar în blană, se poate ușor cu pieptene mod adecvat, îmbrăcat ca asa cum iti place, arata-o unică valoare decorativa.
Despre pret :
Simulare animal aparține grad înalt de artizanat arte și meserii, calitatea produsului depinde de gradul de arte și meserii și alegeți blana material de calitate. Adevărat blana de simulare de animale producția de artizanat de compania noastra sunt produse de înaltă calitate, de actor în vârstă de modă veche, FOLOSEȘTE de înaltă calitate blana sau elegant blana, cum ar fi de înaltă calitate castor, iepure de lână sau de lână și blană, după mai multe temperatură înaltă dezinfecție de prelucrare, fără gust poluare-free! Diferit de alte produse similare de pe piața obișnuită a produselor din blană și jucării de pluș. Vă rugăm să uite pentru clienții companiei a produselor, independent de brand linie de trend de artizanat articole pentru mobilier

Proprietățile

Stil:
Pastorală
Material:
Plastic
Tema:
Animale

Cele mai bune oferte din categorie