.

.

Drăguț Portelan Trapa Găină Mama Figurina din Ceramica Biddy Gospodină Miniaturale de Decor Artă și Meșteșug Knickknack Ornament Accesorii

Drăguț Portelan Trapa Găină Mama Figurina din Ceramica Biddy Gospodină Miniaturale de Decor Artă și Meșteșug

RON 52.00

Bunuri
Es accesible al encargo


1. Descriere : Drăguț Portelan Trapa Găină Mama Figurina din Ceramica Biddy Gospodină Miniaturale de Decor Artă și Meșteșug Knickknack Ornament Accesorii .
2. Materiale : lut Ceramică .
3. Culoare : Multicolor .
4. Dimensiuni(cm) : Aproximativ 6(Inaltime)*5( Latime)*7( Lungime)/bucată.
5. NW : Despre 0,05 kg/buc.
6. Măiestrie : Manual sculptură, geamuri, vopsit și cuptor concediat.
7. Cerere : Decor, colectie de arta, apreciere, cadou, zi de naștere, Ziua Mamei, suveniruri și festivalul de sărbători etc.
8. Locul de Origine : China.
Imagini Care Arată :
Pentru mai multe figurine și miniaturi, te rog !
Despre ambalare :
Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.
Despre transport :
Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.
Despre înlocuire sau returnare de produs :
Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.
Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.
P. S. : Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.
Note : Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.
După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Doamnele nu sunt perfecte, sunt poate câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual( mai Ales pentru cei stiluri de epocă) și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Proprietățile

Dimensiune:
M
Stil:
Modern
Material:
Email Ceramic Si
Tema:
TV & Film Caracter
Nume De Brand:
ZHENGHAN
Dimensiune:
About 7cm*5cm*6cm/piece
N. w.:
Despre 0,05 kg/bucata
Culoare:
Multicolor
Funcția:
Decorare, Cadou, Colecție de Artă și Suveniruri etc.
Locul De Aplicare:
Acasă, la Birou, Cafenea, Bar, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Cerere Poziția :
Desktop
personalizate:
Da
Măiestrie:
Manual de Sculptură, Geamuri, Vopsit și Cuptor Concediat

Cele mai bune oferte din categorie