.

.

tommia 4buc Fereastra Vizorului Nuanta de Aerisire Vânt Ploaie Deflector Paznici Acoperire Pentru Renault Koleos 2009-2015

tommia 4buc Fereastra Vizorului Nuanta de Aerisire Vânt Ploaie Deflector Paznici Acoperire Pentru Renault Koleos

RON 169.98

Bunuri
Es accesible al encargo


4buc Fereastra Vizorului Nuanta de Aerisire Vânt Ploaie Deflector Paznici Acoperire Pentru Renault Koleos 2009-2015
Caracteristici :
1, Stare : 100% de Brand Nou si Nefolosit (de Calitate Verificate înainte de expediere).
2, Ușor de instalat , trebuie doar coji de fructe și stick-ul.
3, puteți deschide ferestre în timp ce plouă afară pentru aerisire interior al autovehiculului.
4, Ține geamurile deschise pentru aer proaspăt, defogged sticlă și cooler cabină de temperaturi fără agravarea tare, insuportabil de vânt și vreme de infiltrare.
5, nu Există instrucțiuni în cutie, doar curat cu alcool și stick-ul în mod corespunzător.
6,În orice moment, puteți lăsa ferestrele jos câțiva centimetri pentru a obține de aer proaspăt. Nu trebuie să pune sus cu cât mai mult vânt și zgomot mai. Puteți chiar să îmbrățișeze zile ploioase, fără să se ude. Vechi, Smokey aer este un lucru de trecut cu aceste classic accesorii must-have instalat.
Pachet :
4buc de fereastra de aerisire vizorul nuante pentru vehiclel
atunci când faceți o comandă, vă rugăm să atașați o imagine de vehicul original, geamuri laterale, și spune-mi ce model si an,vrem să verificați compatibilitatea, multumesc
Informații Referitoare La Plată :
1. Imaginile sunt numai pentru referință, pentru că fotografia motiv. Vă rugăm să luați articol te ca standard.
2. Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație etc. la aliexpress's mesaj atunci când veți plăti pentru noi
3. Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului .
Transport
Achiziția dvs. va fi livrat prin intermediul standard de poștă aeriană, timp de Livrare aproximativ 15-27 zile lucrătoare. O țară poate întârziere de 2-3 săptămâni.
Vom livra produsele în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.
Contactati-ne
Noi facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide. Cu toate acestea, ca de vreme Severă, Curat Personalizate, Sarbatori etc, motiv pentru care, uneori imprevizibile, întârzierile pot apărea. Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, contactați-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.
Atenție :
Dacă doriți bunuri în regim de urgență, putem trimite prin EMS sau UPS,DHL etc. Dar trebuie să-plus unele de transport de marfă .Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL etc curier.

Proprietățile

Nume De Brand:
tommia

Cele mai bune oferte din categorie