.

.

4286784 cupa excavator cilindru seal kit pentru Hitachi EX200-2

4286784 cupa excavator cilindru seal kit pentru Hitachi EX200-2

RON 77.60

Bunuri
Es accesible al encargo


Avantajul nostru : Hitachi EX120-2 excavator kit de conversie
Excavator piese de schimb în scară largă sunt disponibile; 100% de asigurare a calității, dezvoltarea și fabricarea urmați cele originale; răspuns Rapid in termen de 24 de ore ; Mici pentru permis; Rezonabile stoc și livrarea la timp; Originale de ambalare, ambalare neutru sau personalizate de ambalare; feedback-ul Pozitiv client din străinătate de piață; Excelent După-servicii post-vânzare. Revizia de servicii : reparatii pentru monitor, ECU calculator și pompă hidraulică; monior ore resetarea, etc.
Numele parte excavator seal kit/ garnituri de ulei/ service kit/ set reparatie Cerere de model EX200-2 Tip etanșare Mecanică Garanție 3 luni Material Cauciuc Condiție 100% de brand nou MOQ 1 set de Ambalare pungă de Plastic în interior, cutie de carton în afara sau ca Cerințele Clientului Livrare menthod EMS, Fedex, UPS, DHL Servicii de livrare Rapida
Fotografie De Produs
♥ Dacă vrei să știi mai multe despre produsele noastre ,vă rugăm să vizitați site-ul nostru, și bine ați venit să ne contactați în orice moment.
♥Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienți din întreaga lume în viitorul apropiat.

Proprietățile

Nume De Brand:
CMP
Shell Tip:
Tip Închis
Disponibilitatea:
în stoc acum
Starea:
100% nou
Cerere:
cilindru piese
Garanție:
3 luni
MOQ:
1 seturi
Numele:
excavator boom seal kit
Număr Parte:
4286784
Numărul De Model:
EX200-2
Servicii:
livrare rapida
Metoda De Livrare:
UPS, Fedex, DHL, EMS

Cele mai bune oferte din categorie