.

.

Mare Vanzare 1 Set 2 buc TS-SS & TS-7A Forceps Precizie Super Tare Ascuțite Pensete Pentru Repararea Watch Mobile sau Prelucrare Bijuterii

Mare Vanzare 1 Set 2 buc TS-SS & TS-7A Forceps Precizie Super Tare Ascuțite Pensete Pentru Repararea Watch

RON 10.98

Bunuri
Es accesible al encargo


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.
RHINO este un brand faimos în Japonia. Tehnologia de fabricație abilitățile, puterea, durabil.
Este super tare, mai ales ascuțite, de înaltă precizie, penseta, acestea sunt alte produse la prețuri reduse nu pot fi comparate. Acesta poate fi folosit pentru ceasuri, telefoane mobile de întreținere, sau bijuterii de prelucrare și alte cerințe de munca de precizie.
Notă : Această pretul este pentru 1 set de 2 bucăți de pensete (TS-SS si TS-7 A).
Toate imaginile sunt fotografii reale :
Notă despre livrare :
Dacă selectați "transport Gratuit" , acest Post este Normal Mail, asta înseamnă că nu are număr de înregistrare , nu puteți obține informații de urmărire de pe site-ul. Dar, în acest fel, se poate economisi bani. Dacă selectați China Post Aer Înregistrat Mail, Singapore Post sau Hongkong Post, atunci, acesta este e-mail înregistrată, puteți obține informații de urmărire de bunuri. Cu toate acestea, ar trebui să plătească o taxă suplimentară că Postul Agenție, ne va taxa mai mult pentru informații de urmărire.
Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia 15 - 60 zile de lucru, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.
În condiții normale, pachetul cu numărul de urmărire este mai rapid decât fără număr de urmărire. Asa ca mai bine ai alege China Post Aer Înregistrat Mail, Singapore Post sau Hongkong Post, am f trebuie urmați informațiile de urmărire, sau au un pic vă faceți griji cu privire la informațiile de urmărire.
Daca comandati mai mult de 5 seturi într-o singură comandă sau pentru mai mult de 30 de DOLARI , va vom trimite prin China Post, Singapore Post sau Hongkong Post (cu număr de urmărire), tu nu trebuie să plătească taxe suplimentare.
Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.
Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.
NOTĂ :
ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.
Feedback : Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Aliexpress la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Proprietățile

Material:
Oțel Carbon
Tip:
Nas Lung
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Mâner Stil:
Drept
Cleste Stil:
Japoneze
Caracteristici:
Mini
is_customized:
No
Numărul De Model:
TS-SS & TS-7A
Cerere:
reparații
Numele:
RHINO Pensete

Cele mai bune oferte din categorie