.

.

5 Picioare Chitara Obligatoriu Lutier de Aprovizionare Carapace de broască Țestoasă Model Celluliod 2 x 1.5 mm grosime

5 Picioare Chitara Obligatoriu Lutier de Aprovizionare Carapace de broască Țestoasă Model Celluliod 2 x 1.5

RON 3.98

Bunuri
Es accesible al encargo

(în special pentru prețul ).Vreau doar pentru a obține dvs. Vom fi cu tine până când sunteți mulțumit. sau deschiderea litigiului.Sau poti vorbi cu mine pe trademanager , vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezoluție. În cantitate, cum ar fi două o vinde ,cinci de vânzare, etc. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare. Este viața noastră să supraviețuiască. Pe de o parte, același tip de element are o varietate de modalități de vânzare, puteți alege care anumite doriți să cumpere. Vă rugăm să contactați-mă dacă încă nu pot primi articol(e) în 30 de zile de la plata a trimis; Vom sta în spatele produselor noastre. de 5*Stele, Feedback-ul, apoi să o punte de prietenie între tine și noi , care este foarte important pentru noi. Serviciile noastre scopul este de a face fiecare client avea o experiență plăcută la cumpărături! Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru!!!
Politica de returnare oferim rambursare de 100% , dacă elementul este rupt înainte de sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. (cu excepția sâmbătă și duminică) acesta este un transport internațional de la Shen Zhen, China. În cantitate, cum ar fi două o vinde ,cinci de vânzare, etc. (cu excepția sâmbătă și duminică) acesta este un transport internațional de la Shen Zhen, China.
Dacă aveți orice întrebări cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj înainte de feedback-ul dvs. sau deschiderea litigiului. Este viața noastră să supraviețuiască. livrare în termen de 1-3 zile lucrătoare, atunci când plata reuși. Vă rugăm să contactați-mă dacă încă nu pot primi articol(e) în 30 de zile de la plata a trimis; Vom sta în spatele produselor noastre.Vreau doar pentru a obține dvs. Off desigur, vom încerca noastre cele mai bune pentru a declara o valoare cât mai mică posibil., în Plus,mai cumperi, mai multe privilegii vei primi . Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ.(în special pentru prețul ). Pe de o parte, același tip de element are o varietate de modalități de vânzare, puteți alege care anumite doriți să cumpere.; In alte proprietăți, cum ar fi culori diferite (combinarea negru și crom pod pentru a vinde); Pe de altă parte, elemente diferite pot fi, de asemenea, vânzările combinate, indiferent sub ce formă ați ales să cumpărați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dvs. livrare în termen de 1-3 zile lucrătoare, atunci când plata reuși. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare.
Contactați-Ne Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj sau e-Mail ( musicistore"la"aliyun.; In alte proprietăți, cum ar fi culori diferite (combinarea negru și crom pod pentru a vinde); Pe de altă parte, elemente diferite pot fi, de asemenea, vânzările combinate, indiferent sub ce formă ați ales să cumpărați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dvs. Serviciile noastre scopul este de a face fiecare client avea o experiență plăcută la cumpărături! Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru!!!
Politica de returnare oferim rambursare de 100% , dacă elementul este rupt înainte de sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt., în Plus,mai cumperi, mai multe privilegii vei primi .com) înainte de feedback-ul dvs. Dacă sunteți mulțumit cu ei,sper doar 5*Stele, Feedback-ul, apoi să o punte de prietenie între noi și
100% nou
de înaltă calitate și de testare este bine
Produs 100% ca în imaginea de mai jos
carapace de broască țestoasă model celuloid chitara obligatorii
De multe ori folosit pentru chitara acustica si chitara clasica
Dimensiuni (L x W x T) : Aprox.Sau poti vorbi cu mine pe trademanager , vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezoluție.79
Transportul si Manipularea Cumpărătorii Internaționale Notă : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului .Timpul normal de livrare este de aproximativ 5 până la 20 de zile lucrătoare
En-gros personalizate de vânzare politica de O varietate de produse disponibile în magazinul nostru. Ne va livra toate elementul de către EMS,DHL,FEDEX,UPS express mod de livrare, Sau dacă aveți nevoie pentru a navei de către alte livrare,doar nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.
Contactați-Ne Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj sau e-Mail ( musicistore"la"yahoo. Multumesc
Produse Conexe $ 8.Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate.Vă rugăm să fiți siguri că noi întotdeauna sperăm că veți avea o mulțumit de dincolo de ocean trasaction.

Proprietățile

Tip:
Obligatoriu

Cele mai bune oferte din categorie