.

.

BUHESHUI de Înaltă Calitate 8W Panou Solar Încărcător Fordable Încărcător Solar Portabil, rezistent la apa Solar de Încărcare a Bateriei de Transport Gratuit

BUHESHUI de Înaltă Calitate 8W Panou Solar Încărcător Fordable Încărcător Solar Portabil, rezistent la apa

RON 59.00

Bunuri
Es accesible al encargo


De înaltă Calitate Portabil watt 8 totală Încărcător Solar Panou Solar Încărcător Pentru iphone /Moible Banca de Putere Încărcător USB de Ieșire Transport Gratuit Acest produs este un incarcator solar care este pliabil pentru transport ușor și depozitare. Are un mini tensiune controller regulator care lucrează pentru o mulțime de dispozitive care necesita 5 V DC de alimentare. Este cea mai buna alegere pentru aventură în aer liber, drumeții, camping, backpacking, etc. Caracteristici :
Folosește 8 w monocristalin panou de încărcare rapidă.
Se conectează direct la dispozitivele dvs. prin intermediul unui port USB 2.0.
Curent Constant și stabil de design de tensiune, de încredere și de securitate.
Vine cu un buzunar să țineți dispozitivul pentru depozitarea în condiții de siguranță în timpul de încărcare și de a proteja dublă ieșire USB interfață
Vine cu mai multe siruri de caractere pentru a fi agățat oriunde nu poate primi lumina soarelui, și puteți utiliza în plus ventuze în ea să sugă panou solar pe parbriz de masina.
Metoda de Operare :
1. Deschide panoul solar și fixați-l pe locuri unde se pot primi maxim soare, ca rucsacuri, geamuri, parbrize, etc.
2. Conectați-l cu dispozitivul prin cablul de alimentare(nu sunt incluse). Se potriveste pentru telefoane mobile, MP3/MP4, camere digitale, GPS, PSP, etc.
3. Produsul va încărca dispozitivul dumneavoastră cât mai curând soarele este suficient.
Caietul de sarcini :
Panou Solar : 8 W, Monocristalin
Tensiune de iesire : USB 5 V
Curent de ieșire : 0 ~ 1400m A
Materiale : PET laminat panou solar + Tesatura -Extinderea Dimensiune : 490*250*3mm -Pliabil Dimensiuni : 250*160*25mm -Greutate : 0.32 KG
Informații Importante :
1. Soarele nu întotdeauna lovi drept în față și nu putem conta pe obtinerea plin de wați de vârf toată ziua. Dimineața devreme și noaptea târziu, panourile solare au o mult mai redus producția cu maxim de ieșire aproape de amiază. O regulă bună este că puteți obține echivalentul aproximativ 42% din randament maxim pe 12 ore de lumina soarelui, mai puțin în zilele înnorate.
2. Unele dispozitive nu pot percepe direct din panoul din cauza condițiilor meteorologice sau limitări de dispozitiv. Dacă aveți probleme, asigurați-vă că panoul este în lumina puternică a soarelui în unghi direct la soare.
3. Este recomandat să utilizați acest panou solar împreună cu o baterie reîncărcabilă deci puterea generata de panourile solare pot fi salvate și stocate.
Pachetul include :
1 * 8 W pachet solar

Proprietățile

Numărul De Model:
8W-CL
Tip:
Panou Solar
Panou Solar Flexibil:
No
Nume De Brand:
BUHESHUI
Max. Putere:
8W
Dimensiune:
490*250*3mm
Panou Solar Pliabil:
Da
Capacitate Nominală:
8W
Numărul de Celule:
2
is_customized:
Yes
Numărul de Panouri:
2
Material:
Siliciu Monocristalin

Cele mai bune oferte din categorie