.

.

En-gros de Instrumente de Gătit Stejar Moara de Piper Sare Condiment Temperos Agitator Cruet Galheteiro pentru Gratar de bucatarie Accesoriu transport Gratuit

En-gros de Instrumente de Gătit Stejar Moara de Piper Sare Condiment Temperos Agitator Cruet Galheteiro pentru

RON 66.00

Bunuri
Es accesible al encargo


En-gros de Instrumente de Gătit Stejar Moara de Piper Sare Condiment Temperos Agitator Cruet Galheteiro pentru Gratar de bucatarie Accesoriu transport Gratuit
Sfaturi cald : 1 elementele reale ai primit ar putea avea un pic de miros pentru că de externe lac, este normal și non-toxice. Puteți să-l spălați cu detergent de vase.
2 culoarea de elemente reale ai primit poate fi un pic diferite de cele din poze din cauza culori de stejar natural, pls nu fi remarcat.
3 Pls nu-i dai prea tare, altfel s-ar putea deteriora ceramice sale de bază.
Dacă aveți orice întrebări, sugestii sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi foarte fericit să vă ajute! Sper că vă veți bucura de produsele noastre!
Prima Alegere Notă
Dacă aveți nevoie de cantități mari de bunuri, vă Rugăm să ne contactați și vom putea discuta timp de livrare si pret.
Prima Alegere De Plată
Vom accepta ESCROW / Credit Card Și VISA. Va vom trimite bunurile cât mai curând posibil. Vă rog să-mi spuneți orice questiones înainte de licitare, dacă aveți.
Prima Alegere Termeni&Warrenty
Noi vă va oferi o rambursare completă numai dacă elementul a primi este diferit de descriere. O Restituire va fi dat după ce elementul este primit înapoi la magazin. Acesta trebuie să fie întoarcerea în termen de 3 zile de la primire și în aceeași stare în care a fost trimis. Trebuie să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi.
Prima Alegere Pentru Transport
1. Puteți să-mi luați fotografii pentru a arăta clienților dumneavoastră liber din lista mea
2. Detalii scrieți în comentariu, atunci când comanda.
3.Trimite-mi clientului, adresa de livrare, atunci când comanda (de asemenea, puteți scrie clientului tău, adresa de livrare direct)
4 .În general, vom folosi China Post sau EMS pentru tine să-și exprime, dacă aveți orice nevoi speciale, ne puteți spune în avans, vom face noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.
Prima Alegere Pentru Feedback-Ul
Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Proprietățile

Tip:
plante medicinale și condimente instrumente
Material:
Lemn
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
certificare:
CIQ,SGS
Plante Medicinale Și Condimente Instrumente De Tip:
Condiment Și Piper Shakers
Numărul De Model:
0012
is_customized:
Yes
BRD Numele:
Shangxiang

Cele mai bune oferte din categorie