.

.

waase Motocicleta Radiator Capac de Protecție Grill grătarele Protector Pentru KAWASAKI Z1000SX Ninja 1000 2011 2012 2013 2014

waase Motocicleta Radiator Capac de Protecție Grill grătarele Protector Pentru KAWASAKI Z1000SX Ninja 1000

RON 56.00

Bunuri
Es accesible al encargo

Motocicleta Radiatorului Capac Descriere Cantitate : O Bucată Material : Cadru din Oțel Inoxidabil cu Ochiuri din Aluminiu Culoare : Argintiu cadru cu 4 ochiurilor de Plasă de Culoare Alege. Montarea : Pentru KAWASAKI Z1000 SX (Ninja 1000) 2011-2014 Stare : Nou aftermarket articol,nu a folosit niciodată sau instalat.
Instrucțiuni de instalare,Hardware și Șuruburile Nu sunt Incluse.
Vă rog să OBSERVAȚI : orificiile pentru șuruburi de pe aceste grile nu sunt 100% potrivire cei de pe bicicleta,cel mai mult timp,trebuie să utilizați benzi de plastic sau sârmă de fier pentru a stabili grila de pe motocicleta.Acest articol vine cu unele din material plastic pentru gratuit. Plata se accepta doar Escrow . Te rog da-mi adresa corectă atunci când face plata prin Escrow. Apreciem plata promptă și așteptăm cu nerăbdare să fac meseria noastră cu tine în viitor. Pachetul va fi livrat la adresa pe Escrow,vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă pe Escrow, nu vom fi răspunzători pentru informații false sau incorecte dat. Livrare pachetul va fi livrat prin international airmail din China,ar fi nevoie de aproximativ 15-21 de zile lucrătoare ( cu excepția vacanță și de week-end ) pentru transport. Ne va livra elementul în termen de 2 zile lucrătoare după ce tranzacția este finalizată și trimite informații de transport maritim pentru a dvs. de e-mail după expediate. Vă rugăm să mi e-mail în PRIMUL rând pentru exact costul de transport maritim, dacă doriți pentru a navei de TRANSPORT ACCELERAT sau doresc să cumpere mai mult de un articol. Taxe de Import,impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus / nu le confunda suplimentare shippi ng conducere. Politica de returnare cumpărătorul plătește pentru returnare sau de schimb transport. Banii vor fi rambursate prin Escrow după ce vom primi coletul returnat. Vă rugăm să trimiteți elemente(s) înapoi la noi în starea inițială cu cutie de original. Transportul si manipularea taxa va fi rambursabil,toate rambursările vor fi realizate pe baza câștigătoare prețul de numai.

Proprietățile

culoare:
Negru, Auriu, Verde, Rosu
Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nume De Brand:
waase
Numele Modelului:
Pentru KAWASAKI Z1000SX (Ninja 1000) 2011-2014
Motobike Face:
Kawasaki
Înălțime Element:
0inch
Tip De Material:
Cadru din Oțel inoxidabil cu Ochiuri din Aluminiu
Articol Greutate:
0.5kg
Lățime Produs:
0inch
Element De Lungime:
0inch

Cele mai bune oferte din categorie