.

.

Colorate Tul Rola Bobina Ambarcațiunile De Nunta

Colorate Tul Rola Bobina Ambarcațiunile De Nunta

RON 12.10

Bunuri
Es accesible al encargo

Cantitate : Rolă Roll
Useage
Avem alte culori sunt disponibile acum,pls nu-mi văd GXClassifieds magazin,multumesc!
Vom accepta DOAR Paypal.
Certificari De Ambalare
Transport Descriere : Cumpărătorii Internaționale – vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, care pot apărea, vă rugăm să știu despre politică personalizată de țara dumneavoastră înainte de cumpărare.
Noi nu oferim combina costul de transport maritim. deoarece taxele de Transport și Manipulare sunt incluse toate de ambalare, depozitare și internaționale de cost logistic.
Toate articolele sunt expediate prin hong kong Air Mail, Servicii Poștale în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit(cu Excepția week-end și de Sărbătorile legale)
Timpul de livrare variază din cauza diferite locații din întreaga lume. Timp de livrare dureaza aprox ( Timp de Lucru + Weekend)
- Statele unite ale americii : 7-25 zile
- Marea Britanie, Australia,Canada, Irlanda : 18-30 zile
- Danemarca,Ungaria,Israel,Olanda,Norvegia,România,Rusia,Suedia,Turcia,Belgia, ect : 22-40 zile.
- Brazilia,Bulgaria,Grecia,Mexic,Malta,Polonia,Portugalia,Ucraina,ect : 25-45 de zile.
- Alte țări : nu mai mult de 45 de zile.
Feedback-ul
Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi.
Feedback-ul negativ sau scăzut DSR nu rezolva orice probleme de fond al sistemului. Dacă aveți o problemă, vă Rugăm să ne Contactați prin e-mail în primul rând și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp. Vom încerca să răspundă cât mai curând posibil, și suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Contactati-ne
Pentru unii factori necontrolabili, elementul poate fi deteriorat în timpul transportului. Dacă primiți un element rupt, vă Rugăm să ne Contactați în primul rând, vom investiga și înlocuiți-o, dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail.Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Vă rugăm să includeți GXClassifieds număr articol sau numărul de ordine în toate comunicările.
Dacă ești în orice fel de nemulțumiți cu achiziția dvs., pur și simplu lasă-mă să știu prin GXClassifieds mesaj.
Nostru de servicii pentru clienți de luni-Vineri 8 : 30-16 : 30 (ora Hong Kong), cu excepția weekend și de sărbătorile legale.
Vă puteți aștepta să primească un răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția week-end și de sărbătorile legale).
Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine. ne-am angajat să vă asigure că sunteți complet mulțumit cu fiecare tranzacție. ta satisfăcătoare este de obiectivele noastre.

Proprietățile

Material:
Pânză
Ocazie:
Petrecere De Aniversare,Petrecere,De Nunta Si De Logodna,De Nunta,De Crăciun
Model:
Nici unul
Nume De Brand:
ZHENG QING XIANG
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
QXN-O

Cele mai bune oferte din categorie