.

.

SUNYIK 1LB Naturale au Scazut Chips-uri Piatră Piatră Concasată Bucăți Neregulate în Formă de Pietre (Aproximativ 460 de Grame)

SUNYIK 1LB Naturale au Scazut Chips-uri Piatră Piatră Concasată Bucăți Neregulate în Formă de Pietre (Aproximativ

RON 25.98

Bunuri
Es accesible al encargo

Tip : Natural Scazut Chips-uri Piatră Concasată Bucăți Neregulate în Formă de Pietre Detalii Dimensiuni(Aprox) : NR.1-4 : 1mmx3mm-5mmx16mm NR.5 : 1mmx3mm-5mmx8mm NR.6-17 : 1mmx3mm-5mmx16mm NR.18-23 : 2mmx3mm-5mmx11mm NR.24 : 2mmx3mm-5mmx7mm Cantitate : 1 Kg (Aproximativ 460 de Grame) Greutate(Aprox) : 1 Kg Stare : Nou Ps : pietrele sunt naturale, fără gaură. *Caracteristică : Neinstruit,Chips-uri,cu formă Liberă,Neregulate,Semipretioase,au Scazut,Liber,Mult,Vrac en-Gros,1 Kg *Aceste chips-uri mici pietre pot fi plasate pe un altar sau turnat într-un mic oferind castron. Ele sunt, de asemenea, foarte utile în gridding proces și ar face un plus frumos la medicina sac. Alte moduri de a folosi aceste asortate pungi de chips-uri ar putea fi să se presara-le în plante și a plantelor lenjerie de pat, loc într-un vas de sticla cu suport pentru lumânările pastilă, le folosesc in tot felul de proiecte de artizanat și multe altele. ATENȚIE vă Rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.
Contactați-Ne bun venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Proprietățile

Tip De Element:
constatările de bijuterii
Lățime Produs:
0.1cm
Numărul De Model:
GDX
Caracteristicile Produsului:
fara gaura
Înălțime Element:
0.3cm
Element De Lungime:
0.5cm
Constatările De Bijuterii Tip:
Piatra
Material:
Piatra
Detalii Dimensiuni(Aprox):
1mmx3mm-5mmx16mm
Cantitatea:
1 De Lire Sterline (Aproximativ 460 De Grame)
Greutate(Aprox):
1 Kg
Starea:
Noi

Cele mai bune oferte din categorie