.

.

25mm Diametru al Doilea Laser Co2 Montare Oglindă Oglindă Mount Titularului Laser Montare Oglindă

25mm Diametru al Doilea Laser Co2 Montare Oglindă Oglindă Mount Titularului Laser Montare Oglindă

RON 60.00

Bunuri
Es accesible al encargo

25mm Diametru al Doilea Laser Co2 Montare Oglindă Oglindă Mount Titularului Laser Montare Oglindă
Mactron Brand Mașină de Tăiere cu Laser Cap și Oglinda se Monteaza este una seturi laser piese pentru co2 tăiere cu laser și gravură mașină, oferta speciala Laser Capete și Oglindă de Montare pentru diy tăiere cu laser și gravor, de furnizare pe termen lung cu laser marinescu piese, montare oglindă etc.
1. Caietul de sarcini :
Mașină Cu Laser Cap, Cap De Tăiere Cu Laser, Cu Laser Co2 Cap :
lungime 155mm, utilizați una 20mm diametru cu Laser Focalizare și o 25mm diametru cu Laser Reflectă în Oglindă. Cusomized produdction service este de asemenea disponibil.
2. Foto Imagini :
3. Despre noi : 1) Calitatea
Mactron Technology Co,.ltd a trecut ISO9001/2000 calitate certificationhe. Toate produsele noastre au Certificat CE, FDA de Certificat și Certificat Ro HS.
2) Prețul
Eforturi pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile, am absolut predominanță în prețul de vânzare a produselor direct către utilizatorii finali de pe Aliexpress ca o fabrica .
3) Servicii
Internaționale custmer, oferim servicii profesionale de tehnician suport pe toate produsele noastre de Trademanager văita 24 de ore. Orice probleme cu privire la produse, noi vă va oferi instrucțiuni pas cu pas pentru tine.
4) Garanție Și Returnare
Suntem fericiți pentru a înlocui sau de a restitui banii și scopul de a rezolva rapid problemele clienților. Dacă sosirea mărfurilor defecte sau deteriorate, aveți 7 zile de la data primirii să ne contactați. Vă rugăm să furnizați dovezi pentru noi. Ca imagine,video și documente.Vom înlocui unul nou sau restituire, plin de bani!
5) Transport maritim
Cu profesionale de ambalare, pentru a evita deteriorarea, Am postat multe produse la nivel mondial în condiții de siguranță și de sunet, inclusiv statele UNITE ale americii, Europa, Europa de Est, America de Sud, Orientul Mijlociu și așa mai departe. după primirea avizului de plată, vom posta bunuri și să ofere airway bill numărul de on-line de urmărire în termen de 24 de ore, inclusiv week-end.
6) Feedback-ul
Ta satisfication și pozitiv feedbck este foarte important pentru noi. Dacă vă satisface cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 Stele. Dacă aveți probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, am dori să încercați cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine!

Proprietățile

Numărul De Model:
MT-CH008
Cerere:
Tăiere cu Laser și gravură mașină
Potrivit diametrul oglinzii:
25mm
Starea:
Noi
tip laser:
CO2

Cele mai bune oferte din categorie