.

.

Hongbo 3 Buc/Set Boem Seturi de lenjerie de Pat Mandala Imprimare Boho Regina King Size Carpetă Acopere Stabilit (nu de umplere,nu foaie)

Hongbo 3 Buc/Set Boem Seturi de lenjerie de Pat Mandala Imprimare Boho Regina King Size Carpetă Acopere Stabilit

RON 117.74

Bunuri
Es accesible al encargo

Produs : Boem Carpetă Acopere Set Material : Poliester Dimensiunea Detaliu Dimensiune Dubla(3pcs) : Plapuma/1 buc : 200x200cm(79x79inch) Pernă/2 buc : 50x70cm(19x28inch) NC Queen-Size(3pcs) : Plapuma/1 buc : 200x230cm(79x90inch) Pernă/2 buc : 50x70cm(19x28inch) NE Queen-Size(3pcs) : Plapuma/1 buc : 228x228cm(89x89inch) Pernă/2 buc : 50x70cm(19x28inch) NE King Size(3pcs) : Plapuma/1 buc : 230x260cm(90x102inch) Pernă/2 buc : 51x90cm(20x35inch) vă Rugăm să Rețineți : Această carpetă acopere set nu este inclus mângâietorul,foaie de Pachetul Inclus : 1 Buc. Plapuma 2 Buc fete de Perna
Multumesc pentru oferta ta.
Postul va fi livrat de la Shenzhen post la 48 de ore după plata integrală a fost primit.
!!Rata de vânzător în momentul în care a luat la e-mail de produs, nu la momentul în care ai luat pentru a primi postul!!
Timp de livrare :
Par Avion : în General, aproximativ 2-3 săptămâni în marea BRITANIE, statele UNITE ale americii, AU.
Expres : în General, aproximativ 5-10 zile lucrătoare în marea BRITANIE, statele UNITE ale americii, AU.
livrare la SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 7-14 zile lucrătoare;
livrare țări, cu excepția SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 7-21 zile lucrătoare;
De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, UPS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.
Am expediat de la aliexpress adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.
Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.
Note :
Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.
Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.
Termeni de Vanzare
Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Proprietățile

Dimensiune:
Double, CN Queen, US Queen, US King
Stil:
Modern
numărul de thread:
100TC
Tesatura Conta:
40
Utilizarea:
Hotel,Acasă
Numărul De Model:
17
clasa:
clasa a
Grupa De Vârstă:
Adulți
Model:
Tipărite
Greutate:
About 1.6Kg
is_customized:
No
Model Tip:
Geometrice
Technics:
Tipărite
Material:
100% Poliester

Cele mai bune oferte din categorie