.

.

JCWHCAM Nou 2M 6 LED IP67 rezistent la apa USB Android Endoscop Borescope Tub de Șarpe Camera Endoscop 7mm Lentile Oglindă Ca Cadou

JCWHCAM Nou 2M 6 LED IP67 rezistent la apa USB Android Endoscop Borescope Tub de Șarpe Camera Endoscop 7mm

RON 22.30

Bunuri
Es accesible al encargo

Notă : Unele Telefoane Android nu suporta post ,va rugam inainte de a comanda atent .și cel mai cumpărătorul spune-mi smartphone-ul să nu funcționeze. Vă sugerez că, dacă doriți doar să utilizați atent din partea de telefon mobil, este următorul test poate fi utilizat modele, pe deplin compatibil. Îndeplinesc condițiile, de asemenea, poate fi folosit Sau poti cumpara wifi endoscop (se potrivesc toate smartphone )
Notă : Unele Telefoane Android nu suporta post ,va rugam inainte de a comanda atent .și cel mai cumpărătorul spune-mi smartphone-ul să nu funcționeze. Vă sugerez că, dacă doriți doar să utilizați atent din partea de telefon mobil, este următorul test poate fi utilizat modele, pe deplin compatibil. Îndeplinesc condițiile, de asemenea, poate fi folosit Sau poti cumpara wifi endoscop (se potrivesc toate smartphone )
Descriere :
Cel mai nou Sosire Model pentru smartphone-uri Android, puteți lua video și de înregistrare a sunetului, și fotografii și fișiere video direct va fi stocat în telefonul mobil Android, întregul proces de înregistrare a verifica, convenabil de observare și follow-up de analiză. Există, de asemenea, un buton de lumină utilizate pentru a controla 6 lumini LED-uri, astfel încât muncă în unele zone fara lumina suficienta. Este IP67 rezistent la apa camera. 2-în-1 de design, acesta poate fi utilizat pentru telefon sau calculator cu o interfață . Ideal pentru intraorale sistem de aparat de fotografiat, aparat de fotografiat subacvatic, rezistent la apa Micro-camere de autovehicule detector, conductă de canalizare detector, căutare și salvare, penale și personalizate detector, arheologice detecta, PCB de detectare, de îngrijire la domiciliu, aerospațială și aeronautică, îngrijire și tractoare industriile de petrol, foraj industriilor, construcțiilor și așa mai departe. Va garantam ca componentele acestui produs sunt toate în stare bună.
Vă rugăm să verificați cu atenție telefonul dvs. înainte de a comanda
Vă rugăm să Notă : funcționează Doar cu Android 4.0 și mai sus 4.1,4.2 sistemul de telefon, Nu are suport pentru i OS sistem; Suport Telefon Android are OTG și UVC funcția,
(Telefonul inteligent trebuie să fie Reală, care au licență și de sprijin aparat de fotografiat extern )
Cum pentru a detecta dacă telefonul are funcția OTG :
1. Ai nevoie de un cablu OTG.
2. Utilizați linie OTG pentru a conecta telefonul cu anumite echipamente, cum ar fi tastatura, mouse-ul, U disc, și îl puteți folosi în mod normal, acesta și-a exprimat telefonul are funcția OTG.
Vă rugăm să verificați telefonul cu atenție înainte de a comanda , sau noi nu vom fi responsabili din motivele de mai sus.
Nu toate din telefon Android cu funcția OTG ar putea sprijini aparat de fotografiat extern, sistemul trebuie să fie permis să se conecteze la aparat de fotografiat extern.
Negru,Roșu,Aur de Culoare sunt avalaible,Lăsa mesaje despre culoarea pe care doriți,sau va vom trimite într-un mod aleator. Sfaturi Cald : 1. Funcționează numai cu Android 4.0 sistem și de mai sus , nu suport i OS sistem . 2. Telefon TREBUIE să accepte funcția de OTG , și TREBUIE să accepte să se conecteze aparat de fotografiat extern. 3. cel mai bun distanță de 3cm pentru a 8cm ,dacă peste acest lucru ,va fi clar .Vă rugăm să citiți-l cu atenție.
Element detalii :
1. Culoare : Negru/Aur/Roșu (Trimite aleator )
2. Lungime cablu : 1/2/5/10m
3. Diametru lentila : 7mm
4. Rezolutie : 640 x 480
5. Dimensiune senzor : 1/9 inch
6. Frame Rate : 30fps
7. Unghi de vizualizare : 67 grade
8. LED cantitate : 6 buc
9. Putere de alimentare : DC 5 V prin USB
10. Format foto : JPEG
11. Format Video : AVI
12. Nivel rezistent la apa : IP67
13. Temperatura de operare : 0 la 70 grade
14. Distanța focală : 3cm -8cm.
15. Sistem de OPERARE : Windows XP/7/Vista/8/Win10 sau Android 4.0 + ia video și de măsurare dupa CD
instalare.
16. Suport telefon android are OTG și UVC funcție după ce instalați "Camera Fi" APP de pe Google store, cum ar fi Samsung Galaxy S5 S6, Note 4, Note 5 LG G4 etc.
17. Certificare : Ro HS CE FC
Caracteristică :
1. 2-în-1 de design, poate fi conectat la telefon sau calculator cu o interfață.
2. Suport telefon Android are OTG și UVC funcție, cum ar fi Samsung Galaxy S4 S5 S6 etc.
3. Cu impermeabil și 6pcs luminos lumini cu LED-uri, întinde-ți mâinile și ochii, expunerea la lumină în mod automat.
4. Conectarea Android telefon sau calculator pot lua poza de pe telefon sau calculator.
5. Adecvat pentru întreținere auto, vizionare subacvatică, faunei sălbatice de supraveghere greu accesibile zone, etc.
6. Frumos și aspect elegant și ușor de funcționare, și se transformă luminile de pe sau off.
Lista De Ambalare :
1 x Mini 2 in 1 Endoscop
1 x Cârlig Mic
1 x Magnet
1 x Partea de Auditie
1 x Set Fix
1 x Manual

Proprietățile

Lungime cablu:
1m, 2m, 5m, 10m
Nume De Brand:
JCWHCAM
Lentila (mm):
7mm
Tip Cablu:
sârmă moale
Numărul De Model:
A701

Cele mai bune oferte din categorie