.

.

Ediție limitată de de sex feminin dud mătase, jacquard lenjerie sexy întuneric cereale a crescut catarg de metri pantaloni

Ediție limitată de de sex feminin dud mătase, jacquard lenjerie sexy întuneric cereale a crescut catarg

RON 31.78

Bunuri
Es accesible al encargo


Ediție limitată de 100% de sex feminin dud mătase, jacquard lenjerie sexy întuneric cereale a crescut catarg de metri pantaloni
Culoare aleatorii de livrare
colorate Dat seama de imprimare, setați limita la, cumpara este de a câștiga.
Material : 100% mătase de dud
Stil : boxeri, tipul de talie : talie joasa, material : matase
Design : dungi, funcția : antibacterian
1feet=33.3 cm
Marimea : M ( circumferinta taliei for1.8 -2 metri), L (pentru 2-2.2 metri), XL (potrivit pentru 2.2 la 2.4 metri), XXL (potrivit pentru 2.4 2.4 metri)
Brand : viermi de mătase Shang Ni, stil : lux
Imprimarea lenjerie de corp : amendă de imprimare, cu o grosime de elastic, atunci când în mătase pură.
Nu a cumpărat 100% din mătase de dud lenjerie prieten, poate extrage bavuri, arde pentru a testa. Mătase colorat capacitatea de diferență, este recomandat ca brunet cu lumina de culoare se spală separat. Acest 100% mătase de dud țesături nu sunt elastice, cum ar fi lenjerie de corp strans prieten vă rugăm să cumpere cu prudență!
Mătase ingrediente sunt în principal aminoacizi proteine, cum ar fi pielea umană ingrediente, cunoscut sub numele de a doua piele, corpul este extrem de potrivit pentru lenjerie, limita maximă să mângâie părțile intime, aduce un sănătos de viață perfectă, o iubesc, trebuie doar să-l poarte! În conformitate cu expert testare : mătase, din cauza sale de bună permeabilitate la aer și umiditate, poate face corpul uman temperatură între suprafață de peste, decât să poarte lenjerie de corp din bumbac scăzută medie de 1,5 grade Celsius, reducand bacteriile de reproducție viteza, se simt mai confortabil și netedă.

Proprietățile

Dimensiune:
L, XL, XXL
Tip De Element:
Chilotei
Gen:
Femei
Numărul De Model:
3215
Nume De Brand:
Dna a câștiga
Creșterea Tip:
La Mijlocul Naștere
Material:
Mătase
Compoziția Materialului:
Mătase
Decor:
Nici unul
Model Tip:
Print
Chiloții Tip:
Boxeri
Stil:
De zi cu zi

Cele mai bune oferte din categorie