.

.

2 BUC impermeabil Led lumina de Lucru de 4 Inch 60W Led Bar Off Road ATV, UTV SUV de Conducere Motocicleta, Camion de Lumină Led Light Bar

2 BUC impermeabil Led lumina de Lucru de 4 Inch 60W Led Bar Off Road ATV, UTV SUV de Conducere Motocicleta,

RON 115.80

Bunuri
Es accesible al encargo

2 BUC impermeabil Led lumina de Lucru de 4 Inch 60 W Led Bar Off Road ATV, UTV SUV de Conducere Motocicleta, Camion de Lumină Led Light Bar Detaliu :
Putere
60 W
Lumen
6000lm
Intrare Tensiune Continuă
9-32v
Rezistent la apa
IP67
Temp De Culoare.
6000-6500 K
Material
Turnare sub presiune din Aliaj de Aluminiu,Lentile PC
Durata de viata
30.000 ore
Dimensiune
4 INCH Caracteristică : . Fiecare lumina are 60 de wați și 6000 de lumeni pentru iluminat incredibil de putere, care ajuta pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța atunci când de conducere; . Usor de instalat, doar plug and play, poate fi nevoie de minore modificate pentru unele modele; . Fabricat de înaltă calitate LED-uri Chip și durabil din Aliaj de Aluminiu, peste 30000 de ore-durată de viață; . Utilizați pentru SUV-uri, ATV-uri, UTV, 4 x 4, Nisip șine, Mașini, Camioane, Remorci, Motostivuitor, Trenuri, Barca, motor de Foc,excavatoare,cilindri compactori,buldozere,masini de politie,salvare vehicul,Construcții de Iluminat etc.; . Pachetul include : 2 x 60 W LED Lumina de Lucru + Soclului. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a cumpăra.
Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare,și va fi verificat înainte de ambalare,toate bunurile sunt noi și de înaltă calitate. Toate elementele vor fi livrate la adresa pe care o oferim,vă rugăm să confirmați adresa dvs. este corectă,și dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa,sau aveți orice alte necesită,vă rugăm să ne contactați din timp. Vă rugăm să Rețineți : . Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. b. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Dacă aveți orice probleme sau nemulțumit cu produsul, sau daca ai primit-o greșit,avariate,defecte, produs,vă rugăm să ne anunțați,rambursare este disponibil. Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea pachetului, iar produsele sunt returnate trebuie să fie nefolosit și ambalate în mod corespunzător în cazul în care deteriorat în timpul transportului.Dar vă rog să înțelegeți că toate rambursările vor fi realizate pe baza prețul de ofertă numai,taxele postale nu sunt incluse. Dacă sunteți destul de mulțumit cu produsele noastre, și ori de câte ori sunt convenabile,putem lua un minut pentru a ne lăsați un Feedback Pozitiv,extrem de recomandare este foarte important pentru activitatea noastră. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu lăsați negativ/neutru feedback-ul atât de repede,vă rugăm să ne dea o a doua șansă de a repara greșelile noastre,și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme, vă mulțumim.

Proprietățile

culoare:
Negru
Lumeni:
4000LM
Putere:
18W
Grad De Protecție:
IP67
Poziția:
părți
Extern De Certificare De Testare:
Dot
Temperatura de lucru:
-40~50 Grade celsius
Tip:
Lumina De Lucru
Nume De Brand:
Athiry
Temperatura De Culoare:
6500K
putere:
60W
Lumen:
6000LM
intrare tensiune continuă:
9-32v
Rezistent la apa:
IP67
Temp De Culoare.:
6000-6500k
Material:
Turnare sub presiune din Aliaj de Aluminiu,Lentile PC
Durata de viata:
30.000 ore
Dimensiune:
4INCH

Cele mai bune oferte din categorie