.

.

Special pentru Femeile Gravide 25Set/Lot One-Off Lateral Dublu Adeziv Lipici Banda adeziva Pentru Unghii False Sfaturi de Arta transport Gratuit

Special pentru Femeile Gravide 25Set/Lot One-Off Lateral Dublu Adeziv Lipici Banda adeziva Pentru Unghii False

RON 13.26

Bunuri
Es accesible al encargo


Descriere produs : Special pentru Femeile Gravide 25 Set/Lot One-Off Lateral Dublu Adeziv Lipici Banda adeziva Pentru Unghii False Sfaturi de Arta transport Gratuit Ambalare : 25 Sets/Lot ,140g/lot Caracteristică :
Lateral dublu adeziv pentru unghii false tips
- Brand nou în pachetul de vânzare cu amănuntul
- 20 de autocolante pe fiecare foaie,20 de coli fiecare pachet
- Culoare de lipici sfaturi : Clar
- Partea dublu adezive, gata pentru utilizare
- Appyly false unghii pe unghii reale direct cu adeziv sfaturi.
pachetul include : 1pack= 20 foi
20 de coli casetă( 20 de autocolante pe fiecare foaie)
Shiping Detalii
Atenție, Vă Rog! suntem internaționale vânzător din China continentală. VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.
Transport Ghid :
Transport gratuit pentru comanda total Valoare mai mult decât prin China Post Air Mail
o. Am expediat produse prin UPS, EMS, DHL, Fedex, DPEX, TNT, și China Post Air Mail
b. Timpul de livrare
1. UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX exprima de transport maritim, de obicei, dura 5-7 zile de lucru care depinde de țara dvs.
2. China Post Air Mail, de obicei, durează 15-25 zile la țară. Dar asta e motivul pentru care ea are o astfel de luminos preț.
3. Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, f lumina întârziere sau de condițiile meteorologice.
Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.
Conditii de Vanzare :
Vă Rugăm Să Rețineți :
o.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Garantie : 7 zile banii înapoi / 2 săptămâni schimb
Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport sa).
Contactati-ne
Eu sunt parteneri de încredere și prieteni pentru afaceri pe termen lung, putem livra produsul cu un serviciu de calitate-preț pe care te poți baza.
Dacă sunteți interesați să lucreze cu noi, nu ezitati sa ne contactati pentru produs, pret, transport, declarații vamale sau a altor nevoie de ajutor..ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Proprietățile

Tip De Element:
Autocolant & Decal

Cele mai bune oferte din categorie