.

.

Art Decor din PVC Detașabil, rezistent la apa autoadezive Steag Australian Harta de Perete Autocolant Decor Camera de zi Dormitor Poster M457

Art Decor din PVC Detașabil, rezistent la apa autoadezive Steag Australian Harta de Perete Autocolant Decor

RON 11.78

Bunuri
Es accesible al encargo

Cumpărătorul FAQ : 1. Cât timp va livra pe comanda? R : Bună ziua,în condiții normale, trei zile de livrare. 2. Cât de des voi primi produsul? O : Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări). 3. Nu am primit în timp angajament produsului, cum fac? R : Bună ziua, dacă în intervalul de timp promis, nu a primit, și vă voi oferi o rambursare completă, nu va suporta pierderea, vă Rog, nu vă faceți griji. 4. Am primit un produs deteriorat, cum pot face? A : produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji. Dacă aveți orice alte întrebări,vă rugăm să ne contactați, și suntem bucuroși să vă servească.
Informații despre produs Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului Material : ecologic PVC Imagine este numai pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

Proprietățile

Dimensiune:
58 x 45 cm, 74 x 58 cm
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Numărul De Model:
M322
Clasificarea:
Pentru Perete,Mobilier Autocolante
Nume De Brand:
WXDUUZ
Stil:
Desene animate
Scenarii:
Perete
Tema:
Desene animate
Caietul de sarcini:
Single-piece Package

Cele mai bune oferte din categorie