.

.

Personalizate De Orice Nume Minion Copii De Vinil De Perete De Arta, Autocolant, Decal

Personalizate De Orice Nume Minion Copii De Vinil De Perete De Arta, Autocolant, Decal

RON 19.98

Bunuri
Es accesible al encargo

Bine ati venit la magazinul nostru prietenul meu,Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați magazinul nostru. CARACTERISTICĂ 1.Fiecare decal este fabricat de înaltă calitate, auto-adeziv rezistent la apă și la vinil. Ușor de instalat și de a elimina 2.Noastre de vinil este evaluat la ultimii 6 ani în aer liber și, practic, pentru totdeauna în interior. 3.Etichetele pot fi aplicate la orice curată, netedă și suprafață plană. Pune-le pe pereti, usi, gresie, faianta, ferestre, metal, dulap, plastic,windows - oriunde doriți! 4.Mult mai rapid, mai curat și mai ușor decât pictura. 5.Adaugă o notă de modern, decor de perete pentru casa ta cu acest frumos decal.Durabil,lavabil și frecat (moale perie). Atentie : 1) Notă : Pls permite o ușoară distorsiune a culorilor, pentru diferite monitorul poate afișa în mod diferit.Acolo nu este un motiv să se Întoarcă sau Litigiu .Nu vom accepta cu acest motiv .Pls să Înțelegeți amabilitate. 2) Deoarece Dimensiunea este limitată ,nu Putem Livra toate produsele de orginal dimensiune, atunci Când ordinul de Mărime este de peste Limitat,Poate a Primit Produsul în Compostare Model ,Poate Veni în mai Multe Părți În Diferite Foi ,în Funcție de Dimensiuni. Aveți Nevoie pentru a Conecta Întreaga autocolant pe Perete de unul Singur . Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles! Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine atunci când plasați comanda,lasă-mă Să știu ce culoare ai nevoie,în caz Contrar,default culoare - NEGRU vor fi livrate. și lasă un mesaj pentru dumneavoastră,spune-mi numele tău personalizat
Imaginile nu arată neapărat dimensiunea reală a elementului, ele sunt doar pentru afișare, vă rugăm să verificați dimensiunea documentului.
Pachetul Inclus(caietul de sarcini : 2 buc) : 1 x perete autocolant + 1x filmul de transfer
1 inch =25,4 mm=2.54 cm
Vă rugăm să verificați primirea de informații,lasă-ți numele complet, adresa completă și numărul de telefon complet atunci când plasați comanda, în caz contrar, mărfurile poate întors înapoi de la oficiul poștal la oficiul poștal local. Și nu vom plăti pentru costul de transport pentru reexpedierea mărfurilor.
Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine atunci când plasați comanda,lasă-mă Să știu ce culoare ai nevoie
Cumpărătorul FAQ : 1. Cât timp va livra pe comanda? R : Bună ziua, în condiții normale, trei zile de livrare. 2. Cât de des voi primi produsul? O : Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări). 3. Nu am primit în timp angajament produsului, cum fac? R : Bună ziua, dacă în intervalul de timp promis, nu a primit, și vă voi oferi o rambursare completă, nu va suporta pierderea, vă Rog, nu vă faceți griji. 4. Am primit un produs deteriorat, cum pot face? A : produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji. Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați, și suntem bucuroși să vă servească.

Proprietățile

Dimensiune:
44x40cm, 23x21cm, 60x54cm
Clasificarea:
Pentru Perete
Nume De Brand:
POOMOO
Stil:
Clasic
Caietul de sarcini:
2pcs
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Scenarii:
Perete
Tema:
Desene animate
Numărul De Model:
RS2321
Material:
PVC
Culoarea implicită:
Negru

Cele mai bune oferte din categorie