.

.

Etie Auto-styling Ken Block Craniu 43 Mini Masina de Autocolant si Decal Set Accesorii pentru Ford Focus, Fiesta, Volkswagen Polo, Golf 7

Etie Auto-styling Ken Block Craniu 43 Mini Masina de Autocolant si Decal Set Accesorii pentru Ford Focus, Fiesta,

RON 15.00
RON 17.98
-17 %

Bunuri
Es accesible al encargo


Etie Auto-styling Ken Block Craniu 43 Mini Masina de Autocolant si Decal Set Accesorii pentru Ford Focus, Fiesta, Volkswagen Polo, Golf 7
Caracteristici : 100% de brand nou și de bună calitate, și universal montat pe toate vehiculele Decora masina cu mașina personalizate decal, care a făcut la un personlized aspectul de masina ta masina decal este rezistent la căldură și lumina soarelui, așa că nu e stins la puțin timp de ani de Ușor de instalat, doar coaja și inserați codul nu vor distruge culoare sau de suprafață este lipit pe Material : PVC de Înaltă calitate material de protecție a mediului,protecție solară rezistent la apa,nu se decoloreaza 8 culoare printting și gravură integrat,24 pascal minunat spray. Perfect tăiat,fiecare este o operă de artă de Culoare : Ca imagini arată Dimensiune : 12x12cm Pachetul Include : 1 x Etie Auto-styling Ken Block Craniu 43 Mini Masina de Autocolant si Decal Set Accesorii pentru Ford Focus, Fiesta, Volkswagen Polo, Golf 7 Instrucțiuni de Instalare :
1.Anhidru inserați codul
va fi postat pe site-ul curat.uscat.
Deposedat de toate sau o parte din capătul de hârtie,setați-o poziție bună,este fixat pe capătul de sus,de sus în jos pasta pe corp.
folosiți o racletă de plastic sau banca coș și înapoi răzuire,extrudare va fi pe deplin cu aer. 2.pastă de apă vor fi postate pe site-ul curat deposedat de toate, la sfârșitul sau hârtie,soluție apoasă de agent de curățare pulverizat pe corp, zona de adeziv și autocolante pe suprafața de mestecat a stabilit o poziție bună, eticheta cu atenție atașat la corpul vehiculului cu o racleta din plastic,decopertarea afară de apă și aer. naturale usuce la aer timp de 30 de minute,dezvăluit în cele din urmă de a transfera film. Sfaturi : Nu pune masina sub soarele fierbinte în termen de 48 de ore după instalare!!! Nu se spală la mașină, în termen de 48 de ore după instalare!

Proprietățile

Nume De Brand:
Etie
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Tip:
Adeziv Sticker
design:
cuvinte
Model:
OEM
Numele Modelului:
autocolant auto
Element De Lungime:
12cm
Lățime Produs:
12cm
is_customized:
Yes
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant:
Caroserie
categorie:
Autocolante
Tip De Element:
Autocolante
Tip De Material:
PVC

Cele mai bune oferte din categorie